Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9151
Назва: Антиоксидантний статус птиці різних видів
Інші назви: Antioxidant status of poultry of different species
Автори: Цехмістренко, Світлана Іванівна
Tsekhmistrenko, S.
Бітюцький, Володимир Семенович
Bityutskyy, V.
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, O.
Поліщук, Віталій Миколайович
Polishchuk, V.
Яхновська, Олена Володимирівна
Yakhnovska, О.
Поліщук, Світлана Анатоліївна
Polishchuk, V.
Ключові слова: супероксиддисмутаза;страуси;каталаза;глутатіонпероксидаза;глутатіон;кури;перепела;superoxide dismutase;catalase;glutathione peroxidase;glutathione;chickens;quails;ostriches
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Антиоксидантний статус птиці різних видів / С.І. Цехмістренко, В.С. Бітюцький, О.С. Цехмістренко та ін. // Міжнародна наук.-практ. конф. «Ааграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту .Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях» (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). - Біла Церква, 2023. – С.7-8.
Короткий огляд (реферат): Охарактеризовані основні компоненти антиоксидантної системи птиці. Показано, що антиоксидантний статус визначається видом птиці, залежить від органів та тканин, а також корегується впливом різних фізико-хімічних чинників.
Опис: The main components of the antioxidant system of poultry are characterized. It is shown that the antioxidant status is determined by the type of poultry, depends on the organs and tissues, and is also corrected by the influence of various physicochemical factors.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9151
УДК: 636.5.09:615.322:577.161.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
аntyoksydantnyi_status_ptytsiriznykhvydiv.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.