Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9134
Назва: | Вплив пребіотичного препарату Актиген на безпечність та якість продуктів забою індичок м’ясної продуктивності |
Інші назви: | The effect of the prebiotic drug Actigen on the safety and quality of slaughter products of meat productivity turkeys |
Автори: | Конопелько, А.В. Konopelko, A. Лясота, Василь Петрович Lyasota, Vasily |
Ключові слова: | пребіотик;Антиген;індик;безпечність;якість;м'ясо;ветеринарно-санітарна експертиза;prebiotic;Antigen;turkey;safety;quality;meat;veterinary and sanitary examination |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Конопелько А.В. Вплив пребіотичного препарату Актиген на безпечність та якість продуктів забою індичок м’ясної продуктивності / А.В. Конопелько, В.П. Лясота // Матеріали наук.-практ. онлайн конф. «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 1–2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. – С.69-71. |
Короткий огляд (реферат): | Продовольча безпека України зумовлена виробництвом достатньої кількості якісних, екологічно чистих, високоякісних харчових продуктів тваринного походження, в тому числі продуктів птахівництва. |
Опис: | Ukraine's food security is predetermined production of a sufficient number of high-quality, ecologically clean, high-quality food products of animal origin, including products poultry farming. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9134 |
УДК: | 614.31:637.5:615.331:636.592.09 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vplyv_prebiotychnogo.pdf | 323,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.