Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9134
Назва: Вплив пребіотичного препарату Актиген на безпечність та якість продуктів забою індичок м’ясної продуктивності
Інші назви: The effect of the prebiotic drug Actigen on the safety and quality of slaughter products of meat productivity turkeys
Автори: Конопелько, А.В.
Konopelko, A.
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Ключові слова: пребіотик;Антиген;індик;безпечність;якість;м'ясо;ветеринарно-санітарна експертиза;prebiotic;Antigen;turkey;safety;quality;meat;veterinary and sanitary examination
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Конопелько А.В. Вплив пребіотичного препарату Актиген на безпечність та якість продуктів забою індичок м’ясної продуктивності / А.В. Конопелько, В.П. Лясота // Матеріали наук.-практ. онлайн конф. «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 1–2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. – С.69-71.
Короткий огляд (реферат): Продовольча безпека України зумовлена виробництвом достатньої кількості якісних, екологічно чистих, високоякісних харчових продуктів тваринного походження, в тому числі продуктів птахівництва.
Опис: Ukraine's food security is predetermined production of a sufficient number of high-quality, ecologically clean, high-quality food products of animal origin, including products poultry farming.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9134
УДК: 614.31:637.5:615.331:636.592.09
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vplyv_prebiotychnogo.pdf323,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.