Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8891
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorГрабовський, Микола Борисович-
dc.contributor.authorКачан, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorГородецький, Олександр Степанович-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.contributor.authorGrabovskiy, Mykola-
dc.contributor.authorKachan, Lesya-
dc.contributor.authorGorodetskyi, Alexandr-
dc.date.accessioned2023-07-28T09:51:32Z-
dc.date.available2023-07-28T09:51:32Z-
dc.date.issued2023-05-24-
dc.identifier.citation«Кормовиробництво та луківництво». Змістовий модуль 3 «Біологічні та господарсько-економічні основи заготівлі різних видів консервованих кормів. Виробництво насіння кормових культур». Методичні вказівки для виконання аудиторних і самостійних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія». Л.А. Козак, М.Б. Грабовський, Л.М. Качан, О.С. Городецький, за ред. Л.А. Козака. - Біла Церква, 2023. - 176 с.-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8891-
dc.descriptionMethodical instructions were developed for students of the "Bachelor" educational level, specialty 201 "Agronomy" with the aim of forming practical knowledge and skills in fodder production and onion production. The methodical instructions include the following materials for classroom and independent classes: the basics of harvesting various types of canned fodder (hay, silage, haylage); development of a resource-saving technology for growing perennial herbs; intensive technologies of growing perennial grasses for seeds, which is part of the discipline "Forage production and onion production". Learners can independently check their knowledge using self-monitoring questions or test tasks. For a deeper assimilation of the material, each topic of practical classes is accompanied by a list of recommended literature, which can be found in the university library or on the Internet.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблені здобувачам освіти освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності 201 «Агрономія» з метою формування практичних знань і навичок в кормовиробництві та луківництві. У методичних вказівках наведені наступні матеріали для аудиторних та самостійних занять: основи заготівлі різних видів консервованих кормів (сіна, силосу, сінажу); розробка ресурсоощадної технології вирощування багаторічних трав; інтенсивні технології вирощування багаторічних трав на насіння, що є частиною дисципліни "Кормовиробництво та луківництво". Здобувачі освіти можуть самостійно перевіряти свої знання, використовуючи питання для самоконтролю або тестові завдання. Для глибшого засвоєння матеріалу, кожній темі практичних занять додано список рекомендованої літератури, яку можна знайти в бібліотеці університету або в Інтернеті.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectвиди і класи стандартного сінаuk_UA
dc.subjectвиди і класи стандартного силосуuk_UA
dc.subjectвиди і класи стандартного сінажуuk_UA
dc.subjectресурсоощадна технологія вирощування багаторічних травuk_UA
dc.subjectІнтенсивні технології вирощування багаторічних трав на насінняuk_UA
dc.subjectIntensive technologies for growing perennial herbs for seedsuk_UA
dc.subjecttypes and classes of standard hayuk_UA
dc.subjecttypes and classes of standard silageuk_UA
dc.subjecttypes and classes of standard hayuk_UA
dc.subjectresource-saving technology of growing perennial herbsuk_UA
dc.title«Кормовиробництво та луківництво». Змістовий модуль 3 «Виробництво кормів на орних землях. Класифікація, поширення та поживність рослин польового кормовиробництва». Методичні вказівки для виконання аудиторних і самостійних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія».uk_UA
dc.title.alternative"Forage production and onion cultivation". Content module 3 "Forage production on arable land. Classification, distribution and nutrition of plants of field fodder production". Methodical guidelines for classroom and independent studies by students of the first (bachelor) level of higher education, specialty 201 "Agronomy".uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc633.2/633.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
змістовий модуль 3 в репозитарій.pdf508,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.