Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8889
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorГрабовський, Микола Борисович-
dc.contributor.authorФедорук, Юрій Васильович-
dc.contributor.authorХахула, Валерій Семенович-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.contributor.authorGrabovskiy, Mykola-
dc.contributor.authorFedoruk, Yurii-
dc.contributor.authorKhakhula, Valerii-
dc.date.accessioned2023-07-28T09:47:56Z-
dc.date.available2023-07-28T09:47:56Z-
dc.date.issued2023-05-24-
dc.identifier.citation«Кормовиробництво та луківництво». Змістовий модуль 1. «Виробництво кормів на орних землях. Класифікація, поширення та поживність рослин польового кормовиробництва». Методичні вказівки для виконання аудиторних та самостійних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія». Л.А. Козак, М.Б. Грабовський, Ю.В. Федорук, В.С. Хахула за ред. Л.А. Козака. - Біла Церква, 2023. - 185 с.-
dc.identifier.citation«Кормовиробництво та луківництво». Змістовий модуль 1. «Виробництво кормів на орних землях. Класифікація, поширення та поживність рослин польового кормовиробництва». Методичні вказівки для виконання аудиторних та самостійних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія». Л.А. Козак, М.Б. Грабовський, Ю.В. Федорук, В.С. Хахула за ред. Л.А. Козака. - Біла Церква, 2023. - 185 с.-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8889-
dc.descriptionThe methodological guidelines were developed with the aim of forming practical knowledge and skills for students of the educational level "Bachelor" in the specialty 201 "Agronomy" in the discipline "Forage production and onion cultivation". The methodical instructions contain materials for classroom and independent classes on field fodder production, which is part of the discipline "Forage production and onion production". The following aspects are considered in these materials: fodder value, botanical characteristics, morphological features of fodder crops grown in field and fodder rotations. A description of common varieties of the main fodder crops is also given. Learners can independently check their knowledge using self-monitoring questions or test tasks. For a deeper assimilation of the material, each topic of practical classes is accompanied by a list of recommended literature that can be found in the university library or on the Internet.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблені з метою формування практичних знань і навичок здобувачам освіти освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності 201 «Агрономія» з дисципліни «Кормовиробництво та луківництво». У методичних вказівках наведені матеріали для аудиторних та самостійних занять з польового кормовиробництва, що є частиною дисципліни "Кормовиробництво та луківництво". В цих матеріалах розглядаються наступні аспекти: кормове значення, ботанічна характеристика, морфологічні особливості кормових культур, які вирощуються у польових та кормових сівозмінах. Також наведений опис поширених сортів основних кормових культур. Здобувачі освіти можуть самостійно перевіряти свої знання, використовуючи питання для самоконтролю або тестові завдання. Для більш глибокого засвоєння матеріалу, кожній темі практичних занять додано список рекомендованої літератури, яку можна знайти в бібліотеці університету або в Інтернеті. The methodological guidelines were developed with the aim of forming practical knowledge and skills for students of the educational level "Bachelor" in the specialty 201 "Agronomy" in the discipline "Forage production and onion cultivation".uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectкормовиробництвоuk_UA
dc.subjectкоренеплодиuk_UA
dc.subjectбульбоплодиuk_UA
dc.subjectоднорічні бобові травиuk_UA
dc.subjectоднорічні тонконогові травиuk_UA
dc.subjectкормові капустяні культуриuk_UA
dc.subjectмалопоширені кормові культуриuk_UA
dc.subjectботанічна характеристикаuk_UA
dc.subjectморфологічні особливостіuk_UA
dc.subjectкормове значенняuk_UA
dc.subjectfodder productionuk_UA
dc.subjectroot cropsuk_UA
dc.subjecttubersuk_UA
dc.subjectannual leguminous grassesuk_UA
dc.subjectannual thin-legged grassesuk_UA
dc.subjectfodder cabbage cropsuk_UA
dc.subjectrare fodder cropsuk_UA
dc.subjectbotanical characteristicuk_UA
dc.subjectmorphological featuresuk_UA
dc.subjectfodder valueuk_UA
dc.title«Кормовиробництво та луківництво». Змістовий модуль 1. «Виробництво кормів на орних землях. Класифікація, поширення та поживність рослин польового кормовиробництва». Методичні вказівки для виконання аудиторних та самостійних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія».uk_UA
dc.title.alternative"Forage production and onion cultivation". Content module 1. "Forage production on arable land. Classification, distribution and nutrition of plants of field fodder production". Methodical guidelines for classroom and independent studies by students of the first (bachelor) level of higher education, specialty 201 "Agronomy".uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc633.2.1/.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
змістовий модуль 1 в репозитарій.pdf385,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.