Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8459
Назва: Облік і бюджетування в управлінні діяльністю підприємства на прикладі ПАТ «Миронівський хлібопродукт»
Інші назви: Accounting and budgeting in the management of enterprise activities on the example of PJSC "Myronivskyi Hliboprodukt"
Автори: Гнатенко, Микола Васильович
Hnatenko, Mykola
Ключові слова: бюджетування, інтеграція планування, обліку, аналізу та контролю, оцінка ефективності діяльності підприємства, поточний контроль бюджетування.;budgeting, integration of planning, accounting, analysis and control, evaluation of the efficiency of the enterprise, current control of budgeting
Дата публікації: 19-січ-2022
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гнатенко М. В. Облік і бюджетування в управлінні діяльністю підприємства на прикладі ПАТ «Миронівський хлібопродукт»: Магістерська робота: (071 «Облік і оподаткування») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра обліку і оподаткування; Наук. кер.: О.Ю. Гаврик, доцент – Біла Церква, 2022. – 140 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних положень і розробку практичних рекомендацій з удосконалення організаційно-методичних засад бухгалтерського обліку і бюджетування в системі управління діяльністю підприємства на прикладі ПАТ «Миронівський хлібопродукт».
Опис: The qualification work is devoted to the study of theoretical provisions and the development of practical recommendations for improving the organizational and methodological principles of accounting and budgeting in the management system of the enterprise's activities on the example of PJSC "Myronivskyi Hliboprodukt".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8459
УДК: УДК 657.05:336.142:664.66
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
oblik i budzetuvannya.pdf896,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.