Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8399
Назва: | Моделювання енергозберігаючих режимів роботи опалювально-вентиляційного обладнання в спорудах закритого грунту при вирощуванні білкової продукції |
Інші назви: | Modeling of energy-saving modes of operation of heating and ventilation equipment in closed ground structures during the cultivation of protein products Моделирование энергосберегающих режимов работы отопительно-вентиляционного оборудования в сооружениях защищенного грунта при выращивании белковой продукции |
Автори: | Кепко, Олег Ігорович Kepko, Oleg |
Ключові слова: | моделювання;теплиця;гриби;енергозбереження;цільова функція;собівартість;modeling;greenhouse;mushrooms;energy saving;objective function;cost |
Дата публікації: | 2000 |
Видавництво: | Національний науковий центр Інститут механізації та електрифікації сільського господарства |
Бібліографічний опис: | Кепко О. І. Моделювання енергозберігаючих режимів роботи опалювально-вентиляційного обладнання в спорудах закритого ґрунту при вирощування білкової продукції / О. І. Кепко. // Міжвідомчий тематичний науковий збірник „Механізація та електрифікація сільського господарства”. – 2000. – Вип.83. – Глеваха. ННЦ ІМЕСГ, – С. 199-202. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано математичну модель оптимізації енерговитрат при роботі опалювально-вентиляційного обладнання при вирощуванні білкової продукції в спорудах закритого типу. The mathematical model of the optimization of energy-losses at the work of heating and ventilation equipment while growing protein produce in greenhouses is given. Предложено математическую модель оптимизации энергозатрат при роботе отопительно-вентиляционного оборудования при выращивании белковой продукции в сооружениях защищенного грунти. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8399 |
ISBN: | 966-95863-1-3 |
УДК: | 631.371: 234: 628.8 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.