Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8346
Назва: | Виробничі фактори, що впливають на тушку та якість м’яса птиці |
Інші назви: | Production factors affecting the carcass and quality of poultry meat |
Автори: | Каркач, Петро Михайлович Karkach, Peter |
Ключові слова: | умови утримання;продуктивність;якість туші та м'яса;housing conditions;productivity;carcass and meat quality |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Каркач П. М. Виробничі фактори, що впливають на тушку та якість м’яса птиці / П. М. Каркач // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 43-55. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто проблемні питання,пов’язані з якістю м’яса птиці, яка вирощується за різних умов утримання, а саме: у промислових пташниках і за альтернативною вільною системою утримання. Ці різні системи виробництва по різному впливають на якість туші та м'яса. |
Опис: | Problematic issues related to the quality of poultry meat, which are grown under different conditions of keeping, namely: in industrial poultry houses and under an alternative free-range keeping system, are considered. These different production systems have different effects on the quality of the carcass and meat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8346 |
УДК: | 636.5.083:637.54.02 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vyrobnychi_faktory.pdf | 1,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.