Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8346
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Каркач, Петро Михайлович | - |
dc.contributor.author | Karkach, Peter | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-17T06:34:29Z | - |
dc.date.available | 2023-02-17T06:34:29Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Каркач П. М. Виробничі фактори, що впливають на тушку та якість м’яса птиці / П. М. Каркач // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 43-55. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8346 | - |
dc.description | Problematic issues related to the quality of poultry meat, which are grown under different conditions of keeping, namely: in industrial poultry houses and under an alternative free-range keeping system, are considered. These different production systems have different effects on the quality of the carcass and meat. | uk_UA |
dc.description.abstract | Розглянуто проблемні питання,пов’язані з якістю м’яса птиці, яка вирощується за різних умов утримання, а саме: у промислових пташниках і за альтернативною вільною системою утримання. Ці різні системи виробництва по різному впливають на якість туші та м'яса. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | умови утримання | uk_UA |
dc.subject | продуктивність | uk_UA |
dc.subject | якість туші та м'яса | uk_UA |
dc.subject | housing conditions | uk_UA |
dc.subject | productivity | uk_UA |
dc.subject | carcass and meat quality | uk_UA |
dc.title | Виробничі фактори, що впливають на тушку та якість м’яса птиці | uk_UA |
dc.title.alternative | Production factors affecting the carcass and quality of poultry meat | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.5.083:637.54.02 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vyrobnychi_faktory.pdf | 1,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.