Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8346
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКаркач, Петро Михайлович-
dc.contributor.authorKarkach, Peter-
dc.date.accessioned2023-02-17T06:34:29Z-
dc.date.available2023-02-17T06:34:29Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКаркач П. М. Виробничі фактори, що впливають на тушку та якість м’яса птиці / П. М. Каркач // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 43-55.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8346-
dc.descriptionProblematic issues related to the quality of poultry meat, which are grown under different conditions of keeping, namely: in industrial poultry houses and under an alternative free-range keeping system, are considered. These different production systems have different effects on the quality of the carcass and meat.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто проблемні питання,пов’язані з якістю м’яса птиці, яка вирощується за різних умов утримання, а саме: у промислових пташниках і за альтернативною вільною системою утримання. Ці різні системи виробництва по різному впливають на якість туші та м'яса.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectумови утриманняuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectякість туші та м'ясаuk_UA
dc.subjecthousing conditionsuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectcarcass and meat qualityuk_UA
dc.titleВиробничі фактори, що впливають на тушку та якість м’яса птиціuk_UA
dc.title.alternativeProduction factors affecting the carcass and quality of poultry meatuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.5.083:637.54.02uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vyrobnychi_faktory.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.