Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8346
Назва: Виробничі фактори, що впливають на тушку та якість м’яса птиці
Інші назви: Production factors affecting the carcass and quality of poultry meat
Автори: Каркач, Петро Михайлович
Karkach, Peter
Ключові слова: умови утримання;продуктивність;якість туші та м'яса;housing conditions;productivity;carcass and meat quality
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Каркач П. М. Виробничі фактори, що впливають на тушку та якість м’яса птиці / П. М. Каркач // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 43-55.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто проблемні питання,пов’язані з якістю м’яса птиці, яка вирощується за різних умов утримання, а саме: у промислових пташниках і за альтернативною вільною системою утримання. Ці різні системи виробництва по різному впливають на якість туші та м'яса.
Опис: Problematic issues related to the quality of poultry meat, which are grown under different conditions of keeping, namely: in industrial poultry houses and under an alternative free-range keeping system, are considered. These different production systems have different effects on the quality of the carcass and meat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8346
УДК: 636.5.083:637.54.02
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vyrobnychi_faktory.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.