Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8292
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГриневич, Наталія Євгеніївна-
dc.contributor.authorGrynevych, Nataliia-
dc.contributor.authorЖарчинська, Валерія Сергіївна-
dc.contributor.authorZharchynska, Valeriia-
dc.contributor.authorСлюсаренко, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorSliusarenko, Alla-
dc.contributor.authorХом’як, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorKhomiak, Oleksandr-
dc.contributor.authorПрисяжнюк, Наталія Михайлівна-
dc.contributor.authorPrysiazhniuk, Nataliia-
dc.contributor.authorТрофимчук, Алла Михайлівна-
dc.contributor.authorTrofymchuk, Alla-
dc.date.accessioned2023-02-10T12:27:37Z-
dc.date.available2023-02-10T12:27:37Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationХолодноводне рибництво: конспект лекцій для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура” / Н.Є. Гриневич, В.С. Жарчинська, А.О. Слюсаренко та ін. – Біла Церква, 2022. – 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8292-
dc.descriptionCold-water fish farming should be classified as an industrial form of fish farming with high production intensity. At the same time, trout breeding is a complex technological process that requires constant improvement. In world aquaculture, trout farming is developing at a high pace and has a strong perspective. Considerable attention to trout farming in the world is due to the gastronomic qualities of trout meat, as an environmentally friendly product. Reproduction and breeding of trout is carried out only in clean, cold, oxygen-rich water. The efficiency of the work of trout farms depends mainly on the extent to which they provide the ecological conditions for its existence.uk_UA
dc.description.abstractХолодноводне рибництво слід віднести до індустріальних форм рибництва з високою інтенсивністю виробництва. Разом з тим, розведення форелі – складний технологічний процес, який вимагає постійного удосконалення. У світовій аквакультурі форелівництво розвивається високими темпами і має вагому перспективу. Значна увага до форелівництва у світі зумовлюється гастрономічними якостями м’яса форелі, як екологічно чистим продуктом. Відтворення та вирощування форелі проводиться тільки у чистій холодній, насиченій киснем, воді. Ефективність роботи форелевих господарств залежить, в основному, від того, наскільки в них забезпечені екологічні умови її існування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectфорельuk_UA
dc.subjectбасейниuk_UA
dc.subjectаквакультураuk_UA
dc.subjectтемпературний режимuk_UA
dc.subjectспеціальність 207 Водні біоресурси та аквакультураuk_UA
dc.subjecttroutuk_UA
dc.subjectswimming poolsuk_UA
dc.subjectaquacultureuk_UA
dc.subjecttemperature regimeuk_UA
dc.subjectspecialty 207 Aquatic bioresources and aquacultureuk_UA
dc.titleХолодноводне рибництво: конспект лекцій для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура”uk_UA
dc.title.alternativeCold-water fishery: synopsis of lectures for students of the first (bachelor) level of higher education, specialty 207 "Aquatic bioresources and aquaculture"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc639.3/.6(076)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kholodnovodne_lektsii.pdf958,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.