Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8260
Title: Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використання
Other Titles: Analysis of gluten-free raw materials and prospects for their use
Authors: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Роль, Наталія Валеріївна
Rol, Nataliia
Keywords: целіакія;дієтичне харчування;кондитерські вироби;«безглютенове» борошно;celiac disease;dietary food
Issue Date: 2022
Publisher: Мукачівський державний університет
Citation: Надточій В.М. Аналіз безглютенової сировини та перспективи її використання / В.М. Надточій, Н.В. Роль // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: матеріали V-ї Всеукр. науково-практичної інтернет-конференції (Мукачівський державний університет, 5 квітня 2022 р.) .– Мукачеве, 2022 .– С. 31–33.
Abstract: Висвітлені інноваційні технології безглютенових кулінарних виробів для хворих з порушеним обміном білкових речовин за використання безглютенового борошна. Охарактеризовані безглютенові борошняні суміші на основі гречки, рису, льону, коноплі, амаранту
Description: Innovative technologies of gluten-free culinary products for patients with protein metabolism disorders due to the use of gluten-free flour are highlighted. Gluten-free flour mixtures based on buckwheat, rice, flax, hemp, amaranth are characterized
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8260
metadata.dc.identifier.udc: 664.661.2
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_bezghliut.pdf712,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.