Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8063
Назва: Сучасні аспекти годівлі курей-несучок для поліпшення якості харчових яєць
Інші назви: Modern aspects of feeding laying hens to improve the quality of edible eggs
Автори: Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Хворостянка, Олексій Володимирович
Khvorostianka, Oleksii
Ключові слова: фазова годівля;комбікорм;кури-несучки;період яйцекладки;харчові яйця;phase feeding;compound feed;laying hens;egg-laying period;edible eggs
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Кузьменко О. А. Сучасні аспекти годівлі курей-несучок для поліпшення якості харчових яєць / О. А. Кузьменко, О. В. Хворостянка // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 10-13.
Короткий огляд (реферат): Наведений аналіз годівлі курей-несучок за різних періодів яйцекладки у СТОВ «Старинська птахофабрика» Київської області з метою отримання максимальних показників виробництва та якості харчових яєць. Годівля курей-несучок за фазами годівлі згідно сучасних рекомендацій та систем нормування поживних речовин дозволить досягти високих кількісних і якісних показників виробництва харчових яєць з найменшими витратами кормів на їх виробництво.
Опис: The analysis of the feeding of laying hens during different periods of egg-laying at the "Starinska Pthofabrika" poultry farm of the Kyiv region is presented in order to obtain the maximum indicators of production and quality of edible eggs. Feeding laying hens according to feeding phases according to modern recommendations and nutrient rationing systems will allow to achieve high quantitative and qualitative indicators of the production of edible eggs with the lowest feed costs for their production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8063
УДК: 636.5.084‘06.091:006.015.5:637.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni_aspekty.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.