Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7697
Назва: | Якість бульб картоплі залежно від умов вирощування |
Інші назви: | The quality of potato tubers depending on growing conditions |
Автори: | Федорук, Юрій Васильович Fedoruk, Yuriy Покотило, Ігор Анатолійович Pokotylo, Igor Горновська, Світлана Володимирівна Hornovska, Svitlana |
Ключові слова: | картопля, якість, добрива;potatoes, quality, fertilizers |
Дата публікації: | 4-бер-2021 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Федорук Ю.В. Якість бульб картоплі залежно від умов вирощування / Ю.В. Федорук, І.А. Покотило, С.В. Горновська // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції Аграрна освіта та наука: досягнення і перспективи розвитку присвячена видатним вченим Васильківському С.П. і Молоцькому М.Я. – засновникам наукової школи з селекції та насінництва пшениці і картоплі та 100-річчю з часу заснування Агробіотехнологічного (Агрономічного) факультету 4-5 березня 2021 року . - Біла Церква: БНАУ, 2021. - С. 15-159. |
Короткий огляд (реферат): | Якість картоплі є дуже широким поняттям, яке включає цілий комплекс показників біохімічного складу бульб, їхнього смаку та зовнішнього вигляду. Вони залежать від сорту, грунтово-кліматичних умов, агротехніки, способів збирання та зберігання продукції |
Опис: | Potato quality is a very broad concept that includes a range of indicators biochemical composition of tubers, their taste and appearance. They depend on the variety, soil and climatic conditions, agricultural techniques, methods of harvesting and storage of products |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7697 |
УДК: | 635.21:631.526.32/.8(477.41) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
21.03.21 Федорук, Горновська БЦ тези.pdf | 636,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.