Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7335
Назва: Основні проблеми при перекладі у галузі харчової промисловості
Інші назви: The main problems in translation of terminology in the field of food industry
Автори: Рейда, Ольга Андріївна
Rejda, Olga
Ключові слова: термінологія;харчова промисловість;аграрна термінологія;спеціальні словники;terminology;Food Industry;agricultural terminology;special dictionaries
Дата публікації: лют-2022
Видавництво: ГО «Наукова філологічна організація «ЛОГОС»
Бібліографічний опис: Рейда О.А. Основні проблеми при перекладі термінології у галузі харчової промисловості / О.А. Рейда// Мова та література у полікультурному просторі: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Наукова філологічна організація «Логос», 11-12 лютого 2022р.). – Львів, 2022. – С. 35-37.
Короткий огляд (реферат): Харчова промисловість України залишилася єдиною галуззю народ ного господарства, яка в умовах економічної кризи не лише не знизила обсягів виробництва, але й продовжує їх активно нарощувати. Модер нізація вітчизняних підприємств переробної і харчової промисловості, впровадження новітніх технологій і входження України у світове співтовариство потребують кваліфікованих фахівців з вищою освітою. Одним з найважливіших завдань курсу іноземної мови є підготовка майбутніх спеціалістів аграрного сектору, зокрема у галузі харчової промисловості, засвоєння ними конкретних знань і навичок. Критерієм якості підготовки студентів виступає професійна компетентність. Вільне володіння термінологією для майбутніх фахівців є запорукою успішної професійної діяльності
Опис: The food industry of Ukraine remained the only branch of the national economy, which in the conditions of economic crisis did not reduce production volumes, and also continues increase them. Modernization of domestic enterprises of processing and food industry, introduction of the latest technologies and Ukraine's entry the world The community needs qualified professionals with higher education. One of the most important tasks of a foreign language course is preparation future specialists of the agricultural sector, in particular in the field of food industry, their acquisition of specific knowledge and skills. Criterion the quality of students' training is professional competence. Fluency in terminology is a guarantee for future professionals successful professional activity
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7335
УДК: 81’25:338.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovni_problemi_.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.