Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7335
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРейда, Ольга Андріївна-
dc.contributor.authorRejda, Olga-
dc.date.accessioned2022-04-22T06:52:47Z-
dc.date.available2022-04-22T06:52:47Z-
dc.date.issued2022-02-
dc.identifier.citationРейда О.А. Основні проблеми при перекладі термінології у галузі харчової промисловості / О.А. Рейда// Мова та література у полікультурному просторі: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Наукова філологічна організація «Логос», 11-12 лютого 2022р.). – Львів, 2022. – С. 35-37.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7335-
dc.descriptionThe food industry of Ukraine remained the only branch of the national economy, which in the conditions of economic crisis did not reduce production volumes, and also continues increase them. Modernization of domestic enterprises of processing and food industry, introduction of the latest technologies and Ukraine's entry the world The community needs qualified professionals with higher education. One of the most important tasks of a foreign language course is preparation future specialists of the agricultural sector, in particular in the field of food industry, their acquisition of specific knowledge and skills. Criterion the quality of students' training is professional competence. Fluency in terminology is a guarantee for future professionals successful professional activityuk_UA
dc.description.abstractХарчова промисловість України залишилася єдиною галуззю народ ного господарства, яка в умовах економічної кризи не лише не знизила обсягів виробництва, але й продовжує їх активно нарощувати. Модер нізація вітчизняних підприємств переробної і харчової промисловості, впровадження новітніх технологій і входження України у світове співтовариство потребують кваліфікованих фахівців з вищою освітою. Одним з найважливіших завдань курсу іноземної мови є підготовка майбутніх спеціалістів аграрного сектору, зокрема у галузі харчової промисловості, засвоєння ними конкретних знань і навичок. Критерієм якості підготовки студентів виступає професійна компетентність. Вільне володіння термінологією для майбутніх фахівців є запорукою успішної професійної діяльностіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherГО «Наукова філологічна організація «ЛОГОС»uk_UA
dc.subjectтермінологіяuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectаграрна термінологіяuk_UA
dc.subjectспеціальні словникиuk_UA
dc.subjectterminologyuk_UA
dc.subjectFood Industryuk_UA
dc.subjectagricultural terminologyuk_UA
dc.subjectspecial dictionariesuk_UA
dc.titleОсновні проблеми при перекладі у галузі харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeThe main problems in translation of terminology in the field of food industryuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc81’25:338.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovni_problemi_.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.