Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7227
Назва: Вплив лізину, метіоніну, треоніну в поєднанні з токоферолом на вміст амінокислот в сироватці крові та яйцях перепілок
Інші назви: The effect of lysine, methionine, threonine in combination with tocopherol on the content of foreign acids in the serum and eggs of quail
Автори: Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Порошинська, Оксана Андріївна
Poroshinska, Oksana
Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Шмаюн, Сергій Степанович
Shmayun, Sergiy
Саморай, Микола Миколайович
Samoray, Nicola
Ключові слова: перепели;амінокислоти;лізин;метіонін;треонін;яйця перепелині;quail;amino acids;lysine;methionine;threonine;quail eggs
Дата публікації: 2018
Видавництво: Mendel University in Brno
Бібліографічний опис: Вплив лізину, метіоніну, треоніну в поєднанні з токоферолом на вміст амінокислот в сироватці крові та яйцях перепілок / М. П. Ніщеменко, О. А. Порошинська, Л. С. Стовбецька та ін. // The development of nature sciences:problems and solutions: The international research and practical conference (April 27-28) .- Brno, 2018 .-С. 108-111.
Короткий огляд (реферат): В результаті проведених досліджень висунуті припущення, що завдяки додаванню до раціону перепілок дослідних груп амінокислот лізину, метіоніну, треоніну та вітаміну Е відбуваються позитивні зміни їх засвоєння, синтезу білка, що сприяє збільшенню яєчної продуктивності перепілок-несучок.
Опис: As a result of research, it is suggested that due to the addition to the diet of quail experimental groups of amino acids lysine, methionine, threonine and vitamin E there are positive changes in their assimilation, protein synthesis, which increases egg production of laying quails.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7227
УДК: 636.6.087.74:612.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_lizynu.pdf247,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.