Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7227
Назва: | Вплив лізину, метіоніну, треоніну в поєднанні з токоферолом на вміст амінокислот в сироватці крові та яйцях перепілок |
Інші назви: | The effect of lysine, methionine, threonine in combination with tocopherol on the content of foreign acids in the serum and eggs of quail |
Автори: | Ніщеменко, Микола Прокопович Nischemenko, Nicola Порошинська, Оксана Андріївна Poroshinska, Oksana Стовбецька, Людмила Степанівна Stovbetska, Luydmila Шмаюн, Сергій Степанович Shmayun, Sergiy Саморай, Микола Миколайович Samoray, Nicola |
Ключові слова: | перепели;амінокислоти;лізин;метіонін;треонін;яйця перепелині;quail;amino acids;lysine;methionine;threonine;quail eggs |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Mendel University in Brno |
Бібліографічний опис: | Вплив лізину, метіоніну, треоніну в поєднанні з токоферолом на вміст амінокислот в сироватці крові та яйцях перепілок / М. П. Ніщеменко, О. А. Порошинська, Л. С. Стовбецька та ін. // The development of nature sciences:problems and solutions: The international research and practical conference (April 27-28) .- Brno, 2018 .-С. 108-111. |
Короткий огляд (реферат): | В результаті проведених досліджень висунуті припущення, що завдяки додаванню до раціону перепілок дослідних груп амінокислот лізину, метіоніну, треоніну та вітаміну Е відбуваються позитивні зміни їх засвоєння, синтезу білка, що сприяє збільшенню яєчної продуктивності перепілок-несучок. |
Опис: | As a result of research, it is suggested that due to the addition to the diet of quail experimental groups of amino acids lysine, methionine, threonine and vitamin E there are positive changes in their assimilation, protein synthesis, which increases egg production of laying quails. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7227 |
УДК: | 636.6.087.74:612.1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_lizynu.pdf | 247,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.