Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7091
Назва: Технологія застосування нативної та іммобілізованої інвертази за дозрівання акацієвого меду
Інші назви: Technology of application of native and immobilized invertase for maturation of acacia honey
Автори: Безпалий, Іван Федорович
Bezpalyi, Ivan
Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhii
Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol'-Bezpala, Lesya
Ключові слова: нативнаінвертаза;іммобілізована інвертаза;ензим;біла акація;мед;цукровий сироп;native invertase;immobilized invertase;enzyme;white acacia;honey;sugar syrup
Дата публікації: 2021
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Безпалий І. Ф. Технологія застосування нативної та іммобілізованої інвертази за дозрівання акацієвого меду / І. Ф Безпалий, С. В. Мерзлов, Л. П. Король-Безпала // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 52-54.
Короткий огляд (реферат): Найкращий спосіб внесення іммобілізованої інвертази є задаванням ензиму безпосередньо до комірок стільників перед розміщенням їх до гнізда для заповнення нектаром у кількості 2-3 мг на 50 мг сиропу на стільник.
Опис: The best way to introduce immobilized invertase is to apply the enzyme directly to the cells of the cells before placing them in the nest to fill with nectar in the amount of 2-3 mg per 50 mg of syrup per cell.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7091
УДК: 638.1:606.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_zastosuvannia.pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.