Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7091
Title: Технологія застосування нативної та іммобілізованої інвертази за дозрівання акацієвого меду
Other Titles: Technology of application of native and immobilized invertase for maturation of acacia honey
Authors: Безпалий, Іван Федорович
Bezpalyi, Ivan
Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhii
Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol'-Bezpala, Lesya
Keywords: нативнаінвертаза;іммобілізована інвертаза;ензим;біла акація;мед;цукровий сироп;native invertase;immobilized invertase;enzyme;white acacia;honey;sugar syrup
Issue Date: 2021
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Безпалий І. Ф. Технологія застосування нативної та іммобілізованої інвертази за дозрівання акацієвого меду / І. Ф Безпалий, С. В. Мерзлов, Л. П. Король-Безпала // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 52-54.
Abstract: Найкращий спосіб внесення іммобілізованої інвертази є задаванням ензиму безпосередньо до комірок стільників перед розміщенням їх до гнізда для заповнення нектаром у кількості 2-3 мг на 50 мг сиропу на стільник.
Description: The best way to introduce immobilized invertase is to apply the enzyme directly to the cells of the cells before placing them in the nest to fill with nectar in the amount of 2-3 mg per 50 mg of syrup per cell.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7091
metadata.dc.identifier.udc: 638.1:606.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiia_zastosuvannia.pdf1,13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.