Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7091
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Безпалий, Іван Федорович | - |
dc.contributor.author | Bezpalyi, Ivan | - |
dc.contributor.author | Мерзлов, Сергій Віталійович | - |
dc.contributor.author | Merzlov, Serhii | - |
dc.contributor.author | Король-Безпала, Леся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Korol'-Bezpala, Lesya | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-21T17:34:39Z | - |
dc.date.available | 2021-12-21T17:34:39Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Безпалий І. Ф. Технологія застосування нативної та іммобілізованої інвертази за дозрівання акацієвого меду / І. Ф Безпалий, С. В. Мерзлов, Л. П. Король-Безпала // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 52-54. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7091 | - |
dc.description | The best way to introduce immobilized invertase is to apply the enzyme directly to the cells of the cells before placing them in the nest to fill with nectar in the amount of 2-3 mg per 50 mg of syrup per cell. | uk_UA |
dc.description.abstract | Найкращий спосіб внесення іммобілізованої інвертази є задаванням ензиму безпосередньо до комірок стільників перед розміщенням їх до гнізда для заповнення нектаром у кількості 2-3 мг на 50 мг сиропу на стільник. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | нативнаінвертаза | uk_UA |
dc.subject | іммобілізована інвертаза | uk_UA |
dc.subject | ензим | uk_UA |
dc.subject | біла акація | uk_UA |
dc.subject | мед | uk_UA |
dc.subject | цукровий сироп | uk_UA |
dc.subject | native invertase | uk_UA |
dc.subject | immobilized invertase | uk_UA |
dc.subject | enzyme | uk_UA |
dc.subject | white acacia | uk_UA |
dc.subject | honey | uk_UA |
dc.subject | sugar syrup | uk_UA |
dc.title | Технологія застосування нативної та іммобілізованої інвертази за дозрівання акацієвого меду | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology of application of native and immobilized invertase for maturation of acacia honey | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 638.1:606.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_zastosuvannia.pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.