Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7017
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Shubenko, Lidiia | - |
dc.contributor.author | Шубенко, Лідія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Shoh, Svetlana | - |
dc.contributor.author | Шох, Світлана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Pavlichenko, Andriy | - |
dc.contributor.author | Павліченко, Андрій Андрійович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-01T11:50:11Z | - |
dc.date.available | 2021-12-01T11:50:11Z | - |
dc.date.issued | 2021-11 | - |
dc.identifier.citation | Shubenko L., Shoh S., Pavlichenko А. Content of dry soluble substances in cherries // Problems and tasks of modern science and practice. Abstracts of IX International Scientific and Practical Conference. Bordeaux, France 2021. Pp. 18-19. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-9-40363-335-0 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7017 | - |
dc.description | Аналізуючи вміст сухих розчинних речовин в плодах черешні пізнього строку достигання, в 2020 році варто зауважити різницю по роках лише в межах 0,6-0,8 %. У 2020 та 2021 роках для сортів Бірюза й Донецький угольок значення показника збільшилося порівняно з іншими сортами. У решти сортів різкої різниці за вмістом у плодах сухих розчинних речовин не спостерігалося. Отже, серед досліджуваних сортів найвищим вмістом сухих розчинних речовин характеризувався середньостиглий сорт Мелітопольська крапчаста, найменший вміст відмічено у середньостиглого сорту Альонушка. | uk_UA |
dc.description.abstract | Analyzing the content of dry soluble substances in the fruits of late ripening cherries, in 2020 it is worth noting the difference in years only in the range of 0.6-0.8%. In 2020 and 2021 for the varieties Turquoise and Donetsk coal the value of the indicator increased compared to other varieties. In other varieties, a sharp difference in the content of dry soluble substances in the fruit was not observed. Thus, among the studied varieties, the highest content of dry soluble substances was characterized by the medium-ripe variety Melitopol spotted, the lowest content was observed in the medium-ripe variety Alyonushka. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | LisBordeaux, France | uk_UA |
dc.subject | черешня | uk_UA |
dc.subject | черешня | uk_UA |
dc.subject | cherry | uk_UA |
dc.subject | сухі розчинні речовини | uk_UA |
dc.subject | сухие растворимые вещества | uk_UA |
dc.subject | dry soluble substances | uk_UA |
dc.subject | строк достигання | uk_UA |
dc.subject | срок созревания | uk_UA |
dc.subject | ripening period | uk_UA |
dc.title | Content of dry soluble substances in cherries | uk_UA |
dc.title.alternative | Вміст сухих розчинних речовин в плодах черешні | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Черешня сухі розчинні речовини.pdf | 125,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.