Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7014
Назва: | Аналіз виробництва м’яса курятини в україні та світі |
Інші назви: | Analysis of chicken meat production in Ukraine and the world |
Автори: | Бількевич, Віта Володимирівна Bilkevych, Vita Кузьменко, Петро Іванович Kuzmenko, Peter |
Ключові слова: | птахівництво;аналіз;м'ясо;виробництво;споживання;економічна ефективність;експорт;poultry farming;analysis;meat;production;consumption;economic efficiency;export |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Бількевич В. В. Аналіз виробництва м’яса курятини в україні та світі / В. В. Бількевич, П. І. Кузьменко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 14-16. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз сучасного стану виробництва та споживання м’яса курятини в Україні за останні роки. Проаналізовано світовий розвиток даної галузі. |
Опис: | An analysis of the current state of production and consumption of chicken meat in Ukraine in recent years. The world development of this industry is analyzed |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7014 |
УДК: | 636.5.033:333.07 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analiz_vyrobnytstva.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.