Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6980
Title: Перетравність поживних речовин у курок-несучок за впливу комплексу нанохелатів і вітаміну Е
Other Titles: Digestibility of nutrients in laying hens under the influence of a complex of nanochelates and vitamin E
Authors: Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Порошинська, Оксана Андріївна
Poroshinska, Oksana
Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Шмаюн, Сергій Степанович
Shmayun, Sergiy
Ємельяненко, Алла Анатоліївна
Emelianenko, Alla
Козій, Василь Іванович
Koziy, Vasyl
Keywords: кури-несучки;вітамін Е;нанохелати;laying hens;vitamin E;nanochelates
Issue Date: 2021
Citation: Перетравність поживних речовин у курок-несучок за впливу комплексу нанохелатів і вітаміну Е / М.П. Ніщеменко, О.А. Порошинська, Л.С. Стовбецька та ін. // Матеріали V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. «Сучасні аспекти лікування і профілактики хвороб тварин» (ПДАУ, 20-21 жовтня 2021 р.). - Полтава, 2021. - С.118-119.
Abstract: Нові розробки сприяють збільшенню продуктивності птиці, забезпечують її збереження. Особливо це стосується продуктивності курок-несучок, генетичний потенціал яких має велике значення, оскільки сприяє подальшому зростанню яйценосності.
Description: New developments increase the productivity of poultry, provide it preservation. This is especially true of the performance of laying hens, genetic potential which is of great importance because it contributes to the further growth of egg production.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6980
metadata.dc.identifier.udc: 636.52/.58.09:615.356
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
peretravnist'_pozhyvnyh.pdf240,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.