Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6980
Назва: Перетравність поживних речовин у курок-несучок за впливу комплексу нанохелатів і вітаміну Е
Інші назви: Digestibility of nutrients in laying hens under the influence of a complex of nanochelates and vitamin E
Автори: Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Порошинська, Оксана Андріївна
Poroshinska, Oksana
Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Шмаюн, Сергій Степанович
Shmayun, Sergiy
Ємельяненко, Алла Анатоліївна
Emelianenko, Alla
Козій, Василь Іванович
Koziy, Vasyl
Ключові слова: кури-несучки;вітамін Е;нанохелати;laying hens;vitamin E;nanochelates
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Перетравність поживних речовин у курок-несучок за впливу комплексу нанохелатів і вітаміну Е / М.П. Ніщеменко, О.А. Порошинська, Л.С. Стовбецька та ін. // Матеріали V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. «Сучасні аспекти лікування і профілактики хвороб тварин» (ПДАУ, 20-21 жовтня 2021 р.). - Полтава, 2021. - С.118-119.
Короткий огляд (реферат): Нові розробки сприяють збільшенню продуктивності птиці, забезпечують її збереження. Особливо це стосується продуктивності курок-несучок, генетичний потенціал яких має велике значення, оскільки сприяє подальшому зростанню яйценосності.
Опис: New developments increase the productivity of poultry, provide it preservation. This is especially true of the performance of laying hens, genetic potential which is of great importance because it contributes to the further growth of egg production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6980
УДК: 636.52/.58.09:615.356
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
peretravnist'_pozhyvnyh.pdf240,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.