Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6859
Назва: «Хліб — всьому голова»! Сім основних критеріїв підбору сортів озимої пшениці
Інші назви: Bread - is the head of everything. Seven main criteria for selecting varieties of winter wheat
Автори: Капленко, Світлана Миколаївна
Пахович, Наталія Марківна
Kaplenko, Svetlana
Pakhovych, Nataliia
Ключові слова: Клімат;сорти;пшениця;пластичність;climate;varieties;wheat;plasticity
Дата публікації: вер-2021
Видавництво: Журнал "Пропозиція"
Бібліографічний опис: Капленко С.М.,Пахович Н.М. «Хліб — всьому голова»! Сім основних критеріїв підбору сортів озимої пшениці / С.М.Капленко., Н.М. Пахович // Пропозиція. - 2021. №9 - с. 31-35.
Короткий огляд (реферат): В умовах змін клімату, необхідно задуматись над ширшим запровадженням сортів нового покоління цієї культури та обрати правильну, сучасну і обґрунтовану технологію її вирощування.
Опис: In condition of climate change, it is necessary to think about the wider introduction of varieties of the new generation of this culture and choose the right modern and sound technology for its cultivation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6859
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sim osnovnykh kryteriiv.pdf464,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.