Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6762
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБазиль, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorBazyl, Andriy-
dc.date.accessioned2021-09-28T05:29:56Z-
dc.date.available2021-09-28T05:29:56Z-
dc.date.issued2019-12-16-
dc.identifier.citationБазиль А.В. Управління прибутком підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»): Магістерська робота: (072 «Фінанси, банківська справа та страхування») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра фінансів, банківської справи та страхування; Наук. кер.: І.О. Герасименко, доцент – Біла Церква., 2019. – 100 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6762-
dc.descriptionThe qualification work is devoted to the study of theoretical aspects of enterprise profit management, the main components of the profit management system and methodological approaches to the analysis of financial condition and profitability of the enterprise and development of practical recommendations aimed at improving the profit management system TOV «Silpo-Food».uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних аспектів управління прибутком підприємства, основних складових елементів системи управління прибутком, методичних підходів проведення аналізу фінансового стану та прибутковості підприємствата розробці практичних рекомендацій, спрямованих на удосконалення напрямів системи управління прибутком ТОВ «Сільпо-Фуд»uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectприбуток, рентабельність, фінансовий стан, система управління прибутком, резерви, принципи управління, фінансова стійкістьuk_UA
dc.subjectprofit, profitability, financial condition, profit management system, reserves, management principles, financial stabilityuk_UA
dc.titleУправління прибутком підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»)uk_UA
dc.title.alternativeEnterprise profit management (based on materials of TOV «Silpo-Food»)uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc658.155:339.17uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Базиль маг роб.pdf1,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.