Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6762
Title: Управління прибутком підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»)
Other Titles: Enterprise profit management (based on materials of TOV «Silpo-Food»)
Authors: Базиль, Андрій Володимирович
Bazyl, Andriy
Keywords: прибуток, рентабельність, фінансовий стан, система управління прибутком, резерви, принципи управління, фінансова стійкість;profit, profitability, financial condition, profit management system, reserves, management principles, financial stability
Issue Date: 16-Dec-2019
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Базиль А.В. Управління прибутком підприємства (за матеріалами ТОВ «Сільпо-Фуд»): Магістерська робота: (072 «Фінанси, банківська справа та страхування») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра фінансів, банківської справи та страхування; Наук. кер.: І.О. Герасименко, доцент – Біла Церква., 2019. – 100 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних аспектів управління прибутком підприємства, основних складових елементів системи управління прибутком, методичних підходів проведення аналізу фінансового стану та прибутковості підприємствата розробці практичних рекомендацій, спрямованих на удосконалення напрямів системи управління прибутком ТОВ «Сільпо-Фуд»
Description: The qualification work is devoted to the study of theoretical aspects of enterprise profit management, the main components of the profit management system and methodological approaches to the analysis of financial condition and profitability of the enterprise and development of practical recommendations aimed at improving the profit management system TOV «Silpo-Food».
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6762
metadata.dc.identifier.udc: 658.155:339.17
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Базиль маг роб.pdf1,42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.