Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (магістри)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-6 зі 6.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської області
Карпенчук, Богдан Віталійович
;
Karpenchuk, Bohdan
2023
Аналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп»
Дудка, Валерія Олександрівна
;
Dudka, Valeriia
2023
Вивчення та покращення технології сосисок
Мартиненко, Інна Олександрівна
;
Martynenko, Inna
2023
Аналіз та удосконалення технології пресованих хлібопекарських дріжджів в умовах ПрАТ «Компанії Ензим»
Ненько, Сергій Олександрович
;
Nenko, Serhii
2023
Аналіз та удосконалення технології фруктових консервів в умовах ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської області
Павленко, Тетяна Олегівна
;
Pavlenko, Tatiana
2023
Аналіз та удосконалення технології розсільних сирів в умовах ТОВ «Аверса-Вінниця»
Саченко, Вероніка Олександрівна
;
Sachenko, Veronika
Перегляд
Автор
1
Dudka, Valeriia
1
Karpenchuk, Bohdan
1
Martynenko, Inna
1
Nenko, Serhii
1
Pavlenko, Tatiana
1
Sachenko, Veronika
1
Дудка, Валерія Олександрівна
1
Карпенчук, Богдан Віталійович
1
Мартиненко, Інна Олександрівна
1
Ненько, Сергій Олександрович
.
далі >
Тема
6
продуктовий розрахунок
4
organoleptic indicators
4
raw materials
4
органолептичні показники
4
сировина
1
adyghe cheese
1
canned fruit and vegetable techno...
1
carrot juice
1
Chechil cheese
1
cheese
.
далі >
за датою випуску
5
2023
1
2020
Has File(s)
6
true
Тип матеріалу
6
Кваліфікаційні роботи