Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської областіВарченко, Марія Миколаївна; Varchenko, Mariia
2020Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської областіВовченко, Тетяна Вікторівна; Vovchenko, Tetyana
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської областіЯрмоленко, Вадим Олександрович; Iarmolenko, Vadym
2023Удосконалення технології забою та первинної переробки худобиБєлов, Владислав В'ячеславович; Belov, Vladyslav
2023Удосконалення технології м’ясних виробівАлєксєєв, Олександр Андрійович; Alekseev, Oleksandr
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса курчат-бройлерів в ТОВ «Миронівська Птахофабрика»Карий, Олександр Миколайович; Karii, Oleksandr