Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6925
Назва: Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of technology of sausage products on LTD "Marshalok" of the Kyiv area
Автори: Варченко, Марія Миколаївна
Varchenko, Mariia
Ключові слова: м’ясо;рецептура;технологія;якість;обладнання;витрати;meat;compounding;technology;quality;equipment;charges
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Варченко М. М. Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / М. М. Варченко; керівник Г. П. Калініна .- Біла Церква, 2020 .- 54 с.
Короткий огляд (реферат): Було проведено ретельний аналіз роботи підприємства: сировинна база, всі технології переробки м’яса, виробництва м’ясних продуктів і напівфабрикатів; робота обладнання; виробничі цехи і камери зберігання. Аналіз показав можливості модернізації технології ковбасних виробів за рахунок удосконалення рецептур, що дає можливість підвищити якість продукції і оптимізувати роботу ковбасного цеху. Показано можливість удосконалення технології та роботи ковбасного цеху за рахунок розширення асортименту ковбасних виробів та оновлення технологічного обладнання. Проведено дослідження готової продукції, виробленої за оновленими рецептурами в порівняння з ковбасами за класичними рецептурами.
Опис: The careful analysis of work of enterprise Was conducted: source of raw materials, all technologies of processing of meat, production of meat products and ready-to-cook foods; work of equipment; productive workshops and baggage rooms. An analysis showed possibilities to modernisation of technology of sausage products due to the improvement of compounding, that gives an opportunity to improve quality products and optimize work of sausage workshop. Possibility of improvement of technology and work of sausage workshop is shown due to expansion of line of sausage products and updating of technological equipment. A study of the prepared products mine-out after the renewed compounding in comparing to sausages after the classic compounding is undertaken.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6925
УДК: 637.523
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnol_kovbasn_vyrobiv.pdf152 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.