Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (магістри)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-7 зі 7.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Аналіз та удосконалення технології молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк» Київської області
Дюба, Анна Валеріївна
;
Dyuba, Anna
2023
Аналіз і удосконалення технології твердого сиру в умовах сироварні «Джерсей»
Ковальчук, Марина Миколаївна
;
Kovalchuk, Maryna
2023
Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбасних виробів в умовах ФОП Маршалок В.В. Київської області
Касинець, Анастасія Василівна
;
Kasynets, Anastasia
2023
Аналіз та удосконалення технології окремих елементів борошняних кондитерських виробів у ТОВ «КФ Східні Ласощі»
Паращук, Валентин Володимирович
;
Paraschuk, Valentin
2023
Аналіз та удосконалення технології йогурту в умовах ТОВ «Сандора» Київської області
Паращенко, Марта Юріївна
;
Parashchenko, Marta
2023
Аналіз та удосконалення технології питного молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк” Київської області
Слюсаренко, Сергій Володимирович
;
Slyusarenko, Serhii
2023
Аналіз технології виробництва молока та шляхи його удосконалення в МТК «Петрівське молоко» Кіровоградської області та його переробка у «Лакталіс Україна»
Лакатош, Тетяна Федорівна
;
Lakatosh, Tatiana
Перегляд
Автор
1
Dyuba, Anna
1
Kasynets, Anastasia
1
Kovalchuk, Maryna
1
Lakatosh, Tatiana
1
Paraschuk, Valentin
1
Parashchenko, Marta
1
Slyusarenko, Serhii
1
Дюба, Анна Валеріївна
1
Касинець, Анастасія Василівна
1
Ковальчук, Марина Миколаївна
.
далі >
Тема
7
production technology
2
improvement
2
удосконалення
1
"Dutch" hard cheese with walnut
1
analysis
1
bifidobacteria
1
bifidoyogurt
1
cheese market
1
confectionery
1
dairy products
.
далі >
за датою випуску
7
2023
Has File(s)
7
true
Тип матеріалу
7
Кваліфікаційні роботи