Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11626
Назва: Аналіз та удосконалення технології питного молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк” Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of drinking milk technology in the conditions of “ LVK-MILK ”LLC in the Kiev region
Автори: Слюсаренко, Сергій Володимирович
Slyusarenko, Serhii
Ключові слова: молоко вітамінізоване;fortified milk;вітамін С;vitamin C;мікронутрієнти;micronutrients;збагачення продуктів;food fortification;технологія виробництва;production technology;економічна ефективність;economic efficiency
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Слюсаренко С. В. Аналіз та удосконалення технології питного молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк” Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2023. — 56 с.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи був аналіз та удосконалення технології питного молока в умовах ТОВ “ЛВК-Мілк” Київської області. Для виконання поставленої мети було вирішено наступні завдання: у вступі описується актуальність, особливості та основні принципи збагачення вітамінами харчових продуктів; у розділах власних досліджень: проведено техніко-економічне обґрунтування виробництва питного молока в мовах ТОВ “ЛВК-Мілк”; виконано аналіз і обґрунтування удосконалення технології молока питного: досліджено технологічні процеси виробництва молока питного; проаналізовано апаратурно-технологічну схему виробництва молока питного; проведено продуктовий розрахунок виробництва питного молока; розроблено технологічний процес виробництва вітамінізованого молока; проведено контроль безпечності та якості виробництва вітамінізованого молока 3,2 % жирності; визначено економічну ефективність запропонованих заходів удосконалення технології виготовлення вітамінізованого молока.
Опис: The purpose of the work was to analyze and improve the technology of drinking milk in the conditions of LVK-Milk LLC, Kyiv region. To achieve the set goals, the following tasks were solved: the introduction describes the relevance, features and basic principles of fortifying food products with vitamins; in the sections of our own research: a feasibility study was carried out for the production of drinking milk in the languages of LVK-Milk LLC; analysis and justification for improving the technology of drinking milk was carried out; technological processes for the production of drinking milk have been studied; the hardware and technological scheme for the production of drinking milk was analyzed; a product calculation was made for the production of drinking milk; a technological process for the production of fortified milk has been developed; safety and quality control of the production of fortified milk with 3.2% fat content was carried out; The economic efficiency of the proposed measures to improve the technology for producing fortified milk has been determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11626
УДК: 637.141.3
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Слюсаренко Сергій Володимирович МАГ 23.pdf686,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.