Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11626
Назва: | Аналіз та удосконалення технології питного молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк” Київської області |
Інші назви: | Analysis and improvement of drinking milk technology in the conditions of “ LVK-MILK ”LLC in the Kiev region |
Автори: | Слюсаренко, Сергій Володимирович Slyusarenko, Serhii |
Ключові слова: | молоко вітамінізоване;fortified milk;вітамін С;vitamin C;мікронутрієнти;micronutrients;збагачення продуктів;food fortification;технологія виробництва;production technology;економічна ефективність;economic efficiency |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Слюсаренко С. В. Аналіз та удосконалення технології питного молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк” Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2023. — 56 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи був аналіз та удосконалення технології питного молока в умовах ТОВ “ЛВК-Мілк” Київської області. Для виконання поставленої мети було вирішено наступні завдання: у вступі описується актуальність, особливості та основні принципи збагачення вітамінами харчових продуктів; у розділах власних досліджень: проведено техніко-економічне обґрунтування виробництва питного молока в мовах ТОВ “ЛВК-Мілк”; виконано аналіз і обґрунтування удосконалення технології молока питного: досліджено технологічні процеси виробництва молока питного; проаналізовано апаратурно-технологічну схему виробництва молока питного; проведено продуктовий розрахунок виробництва питного молока; розроблено технологічний процес виробництва вітамінізованого молока; проведено контроль безпечності та якості виробництва вітамінізованого молока 3,2 % жирності; визначено економічну ефективність запропонованих заходів удосконалення технології виготовлення вітамінізованого молока. |
Опис: | The purpose of the work was to analyze and improve the technology of drinking milk in the conditions of LVK-Milk LLC, Kyiv region. To achieve the set goals, the following tasks were solved: the introduction describes the relevance, features and basic principles of fortifying food products with vitamins; in the sections of our own research: a feasibility study was carried out for the production of drinking milk in the languages of LVK-Milk LLC; analysis and justification for improving the technology of drinking milk was carried out; technological processes for the production of drinking milk have been studied; the hardware and technological scheme for the production of drinking milk was analyzed; a product calculation was made for the production of drinking milk; a technological process for the production of fortified milk has been developed; safety and quality control of the production of fortified milk with 3.2% fat content was carried out; The economic efficiency of the proposed measures to improve the technology for producing fortified milk has been determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11626 |
УДК: | 637.141.3 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Слюсаренко Сергій Володимирович МАГ 23.pdf | 686,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.