Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11626
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлюсаренко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorSlyusarenko, Serhii-
dc.date.accessioned2024-06-06T07:29:25Z-
dc.date.available2024-06-06T07:29:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСлюсаренко С. В. Аналіз та удосконалення технології питного молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк” Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2023. — 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11626-
dc.descriptionThe purpose of the work was to analyze and improve the technology of drinking milk in the conditions of LVK-Milk LLC, Kyiv region. To achieve the set goals, the following tasks were solved: the introduction describes the relevance, features and basic principles of fortifying food products with vitamins; in the sections of our own research: a feasibility study was carried out for the production of drinking milk in the languages of LVK-Milk LLC; analysis and justification for improving the technology of drinking milk was carried out; technological processes for the production of drinking milk have been studied; the hardware and technological scheme for the production of drinking milk was analyzed; a product calculation was made for the production of drinking milk; a technological process for the production of fortified milk has been developed; safety and quality control of the production of fortified milk with 3.2% fat content was carried out; The economic efficiency of the proposed measures to improve the technology for producing fortified milk has been determined.uk_UA
dc.description.abstractМетою роботи був аналіз та удосконалення технології питного молока в умовах ТОВ “ЛВК-Мілк” Київської області. Для виконання поставленої мети було вирішено наступні завдання: у вступі описується актуальність, особливості та основні принципи збагачення вітамінами харчових продуктів; у розділах власних досліджень: проведено техніко-економічне обґрунтування виробництва питного молока в мовах ТОВ “ЛВК-Мілк”; виконано аналіз і обґрунтування удосконалення технології молока питного: досліджено технологічні процеси виробництва молока питного; проаналізовано апаратурно-технологічну схему виробництва молока питного; проведено продуктовий розрахунок виробництва питного молока; розроблено технологічний процес виробництва вітамінізованого молока; проведено контроль безпечності та якості виробництва вітамінізованого молока 3,2 % жирності; визначено економічну ефективність запропонованих заходів удосконалення технології виготовлення вітамінізованого молока.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолоко вітамінізованеuk_UA
dc.subjectfortified milkuk_UA
dc.subjectвітамін Сuk_UA
dc.subjectvitamin Cuk_UA
dc.subjectмікронутрієнтиuk_UA
dc.subjectmicronutrientsuk_UA
dc.subjectзбагачення продуктівuk_UA
dc.subjectfood fortificationuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectproduction technologyuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології питного молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк” Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of drinking milk technology in the conditions of “ LVK-MILK ”LLC in the Kiev regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.141.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Слюсаренко Сергій Володимирович МАГ 23.pdf686,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.