Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11552
Назва: Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбасних виробів в умовах ФОП Маршалок В.В. Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of gray-smoked sausage products technologies in the conditions of Marshalok V. Kyiv region
Автори: Касинець, Анастасія Василівна
Kasynets, Anastasia
Ключові слова: сирокопчені ковбасні вироби;raw smoked sausage products;продукти функціонального призначення;functional products;технологія виробництва;production technology;економічні показники;economic indicators;контроль якості;quality control;безпечність виробництва;production safety
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Касинець А. В. Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбасних виробів в умовах ФОП Маршалок В.В. Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник А.Д. Цебро, доцент. — Біла Церква, 2023. — 52 с.
Короткий огляд (реферат): У роботі проаналізовано сучасний стан виробництва різних видів ковбасних виробів в Україні, особливості технології виробництва, наведено склад та основні вимоги до якості сировини, проведено обґрунтування удосконалення технології сирокопчених ковбасних виробів за використання культури біфідобактерій та аналіз необхідного обладнання, наведено основні етапи та особливості проведення технохімічного та мікробіологічного контролю. Досліджено процес управління безпечністю харчового продукту. Розраховано економічну ефективність запланованих заходів щодо удосконалення виробництва ковбасних виробів. Зроблено висновки про важливість даної галузі та наведено основні результати щодо удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбасних виробів за рахунок використання пробіотиків. Список літератури складається із джерел, у яких описано сучасні дослідження у даній галузі.
Опис: The paper analyzes the current state of production of various types of sausage products in Ukraine, the peculiarities of production technology, the composition and main requirements for the quality of raw materials are given, the rationale for improving the technology and the analysis of the necessary equipment are provided, the main stages and features of the technological, chemical and microbiological control of the production of raw-smoked sausage products are given. The process of food product safety management was studied. The economic efficiency of the planned measures to improve the production of sausage products was calculated. Conclusions are made about the importance of this industry and the main results regarding the improvement of the production technology of raw-smoked sausage products are given. The list of references consists of sources that describe modern research in this field.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11552
УДК: 637.5
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Касинець Анастасія Василівна МАГ 23.pdf491,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.