Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11552
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасинець, Анастасія Василівна-
dc.contributor.authorKasynets, Anastasia-
dc.date.accessioned2024-05-30T11:36:17Z-
dc.date.available2024-05-30T11:36:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКасинець А. В. Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбасних виробів в умовах ФОП Маршалок В.В. Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник А.Д. Цебро, доцент. — Біла Церква, 2023. — 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11552-
dc.descriptionThe paper analyzes the current state of production of various types of sausage products in Ukraine, the peculiarities of production technology, the composition and main requirements for the quality of raw materials are given, the rationale for improving the technology and the analysis of the necessary equipment are provided, the main stages and features of the technological, chemical and microbiological control of the production of raw-smoked sausage products are given. The process of food product safety management was studied. The economic efficiency of the planned measures to improve the production of sausage products was calculated. Conclusions are made about the importance of this industry and the main results regarding the improvement of the production technology of raw-smoked sausage products are given. The list of references consists of sources that describe modern research in this field.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі проаналізовано сучасний стан виробництва різних видів ковбасних виробів в Україні, особливості технології виробництва, наведено склад та основні вимоги до якості сировини, проведено обґрунтування удосконалення технології сирокопчених ковбасних виробів за використання культури біфідобактерій та аналіз необхідного обладнання, наведено основні етапи та особливості проведення технохімічного та мікробіологічного контролю. Досліджено процес управління безпечністю харчового продукту. Розраховано економічну ефективність запланованих заходів щодо удосконалення виробництва ковбасних виробів. Зроблено висновки про важливість даної галузі та наведено основні результати щодо удосконалення технології виробництва сирокопчених ковбасних виробів за рахунок використання пробіотиків. Список літератури складається із джерел, у яких описано сучасні дослідження у даній галузі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсирокопчені ковбасні виробиuk_UA
dc.subjectraw smoked sausage productsuk_UA
dc.subjectпродукти функціонального призначенняuk_UA
dc.subjectfunctional productsuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectproduction technologyuk_UA
dc.subjectекономічні показникиuk_UA
dc.subjecteconomic indicatorsuk_UA
dc.subjectконтроль якостіuk_UA
dc.subjectquality controluk_UA
dc.subjectбезпечність виробництваuk_UA
dc.subjectproduction safetyuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбасних виробів в умовах ФОП Маршалок В.В. Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of gray-smoked sausage products technologies in the conditions of Marshalok V. Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Касинець Анастасія Василівна МАГ 23.pdf491,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.