Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 12.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської областіАфанасьєва, Оксана В’ячеславівна; Afanasieva, Oksana
2020Аналіз технологій та шляхи удосконалення виробництва та переробки молока в АТ «Пустоварівський радгосп» Київської областіСелезньов, Андрій Олександрович; Seleznyov, Andrey
2020Аналіз та удосконалення виробництва продукції з вторинної сировини в умовах ПАТ «ВІММ-БІЛЛЬ-ДАНН-Україна»Опанасенко, Ігор Іванович; Opanasenko, Ihor
2020Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської областіГапич, Ірина Володимирівна; Hapych, Iryna
2023Аналіз та удосконалення технології твердого сиру «Звенигородський» в ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат» Черкаської областіЄнзель, Роман Михайлович; Yenzel, Roman
2023Удосконалення технології виробництва молока ТОВ "Українсько-голландська агрокомпанія" та його переробки в ПрАТ "Новгород-сіверський сирзавод"Зубенко, Олена Миколаївна; Zubenko, Olena
2024Організація виробництва сиркових виробівГордієнко, Максим Володимирович; Gordienko, Maksym
2024Организація виробництва сичужного сируРаспопов, Іван Валерійович; Raspopov, Ivan
2024Організація виробництва йогурту функціонального призначенняГранатюк, В’ячеслав Олександрович; Hranatiuk, Viacheslav
2024Організація виробництва розсільного сируЗагородня, Анастасія Сергіївна; Zagorodnya, Anastasiia