Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 20.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Формування та вдосконалення механізму управління технологічними процесами у тваринництві (за матеріалами ННДЦ Білоцерківського НАУ)Басистий, Євгеній Васильович; Basystyi, Yevhenii
2022Аналіз технології виробництва харчових яєць та шляхи її удосконалення в СП “Журавушка” Рівненської області з елементами переробки продукціїКозлов, Максим Євгенійович; Kozlov, Maksym
2022Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської областіЯрмоленко, Вадим Олександрович; Iarmolenko, Vadym
2022Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»»Палієнко, Тетяна Іванівна; Palienko, Tetіana
2022Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»Герасевич, Галина Миколаївна; Gerasevych, Halyna
2022Удосконалення технології перероблених сирів в умовах «Пирятинський сирзавод»Сидоренко, Олександр Романович; Sydorenko, Oleksandr
2023Аналіз та удосконалення технології світлого пива в ПРАТ « ПБК Радомишль»Арутюнов, Артем Володимирович; Arutyunov, Artem
2023Удосконалення технології хліба з пшеничного борошнаБабич, Жанна Сергіївна; Babich, Zhanna
2023Удосконалення технології м’ясних виробівАлєксєєв, Олександр Андрійович; Alekseev, Oleksandr
2023Аналіз та удосконалення технології молока пряженого в умовах ПрАТ «КАГМА»Гобжила, Костянтин Генадійович; Hobzhyla, Konstiantyn