Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
АГРОБІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 31-36 зі 36.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна
Бабич, Жанна Сергіївна
;
Babich, Zhanna
2023
Удосконалення технології м’ясних виробів
Алєксєєв, Олександр Андрійович
;
Alekseev, Oleksandr
2023
Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробка в умовах ПрАТ «Оріл-Лідер» Дніпропетровської області
Бурлака, Олександра Василівна
;
Burlaka, Alexandra
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки молока в ТДВ "Пологівське" Білоцерківського району Київської області
Левчишин, Андрій Миколайович
;
Levchyshyn, Andriy
2023
Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в ТОВ "Подолянка" Вінницької області та її переробки в ПП "СОБ"
Ігнатко, Богдан Васильович
;
Ihnatko, Bohdan
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса курчат-бройлерів в ТОВ «Миронівська Птахофабрика»
Карий, Олександр Миколайович
;
Karii, Oleksandr
Перегляд
Автор
1
Afanasieva, Oksana
1
Alekseev, Oleksandr
1
Arutyunov, Artem
1
Babich, Zhanna
1
Basystyi, Yevhenii
1
Burlaka, Alexandra
1
Chernyuk, Tatyana
1
Fedoruk, Nataliya
1
Felonenko, Pavlo
1
Frashko, Vladyslav
.
далі >
Тема
36
technology
11
equipment
11
обладнання
6
quality
6
якість
5
meat
5
raw materials
5
м’ясо
5
сировина
4
biological value
.
далі >
за датою випуску
21
2023
9
2020
6
2022
Тип матеріалу
36
Кваліфікаційні роботи