Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6550
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorВласенко, Володимир Максимович-
dc.contributor.authorVlasenko, Volodymyr-
dc.contributor.authorГолуб, О.Ю.-
dc.contributor.authorGolub, O.-
dc.date.accessioned2021-08-18T07:20:20Z-
dc.date.available2021-08-18T07:20:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБогатко Н.М. Ветеринарно-санітарний контроль пресервів із риби спеціального посолу / Н.М. Богатко, В.В. Власенко, О.Ю. Голуб // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип.7(83) - С.21-24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6550-
dc.descriptionDetermined organoleptic, physcal and chemical, microbiological indexes and content of toxic elements, radionuklidis, are set in preserves of special salt, that will be realized in the supermarkets of t. Bila Tserkva. In preserves of special salt with fish of herring, engraulis ponticus, sprattus of black sea and capelins flathead the indexes of quality answered requirements and norms of DSTU 19588:2009. Probed preserves of special salt answers the regulated indexes of safety in obodience to a normative documents.uk_UA
dc.description.abstractВстановлені органолептичні, фізико-хімічні і мікробіологічні показники, а також вміст токсичних елементів, радіонуклідів у пресервах із риби спеціального посолу, що реалізуються в супермаркетах м. Біла Церква. У пресервах із риб салаки, хамси, кільки чорноморської та мойви далекосхідної показники якості відповідали вимогам та нормам ДСТУ 19588:2009. Досліджувані пресерви із риби спеціального посолу відповідають регламентованим показникам безпеки згідно з нормативною документацією. Установлены органолептические, физико-химические, микробиологические показатели, а также содержание токсических элементов, радионуклидов в пресервах из рыбы специального соления, которые реализуются в супермаркетах г. Белая Церковь. В пресервах из рыб салаки, хамсы, кильки черноморской и мойвы дальневосточной показатели качества отвечали требованиям и нормам ДСТУ 19588:2009. Исследованные пресервы из рыбы специального соления отвечают требованиям, регламентированным показателям безопасности в соответствии с нормативной документацией.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарний контрольuk_UA
dc.subjectпоказники безпекиuk_UA
dc.subjectпресервиuk_UA
dc.subjectриба-сирецьuk_UA
dc.subjectспеціальний посолuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectветеринарно-санитарный контрольuk_UA
dc.subjectпоказатели безопасностиuk_UA
dc.subjectпресервыuk_UA
dc.subjectрыба-сырецuk_UA
dc.subjectпоказатели качестваuk_UA
dc.subjectveterinary-sanitary controluk_UA
dc.subjectpreserves of special saltuk_UA
dc.subjectfish-rawuk_UA
dc.subjectindexes of qualityuk_UA
dc.subjectindexes of safetyuk_UA
dc.titleВетеринарно-санітарний контроль пресервів із риби спеціального посолуuk_UA
dc.title.alternativeВетеринарно-санитарный контроль пресервов из рыбы специального соленияuk_UA
dc.title.alternativeVeterinary-sanitary control of fish preserves of special saltuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.56uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
veterynarno-sanitarnyj.pdf422,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.