Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6550
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.contributor.author | Власенко, Володимир Максимович | - |
dc.contributor.author | Vlasenko, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Голуб, О.Ю. | - |
dc.contributor.author | Golub, O. | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-18T07:20:20Z | - |
dc.date.available | 2021-08-18T07:20:20Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Богатко Н.М. Ветеринарно-санітарний контроль пресервів із риби спеціального посолу / Н.М. Богатко, В.В. Власенко, О.Ю. Голуб // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип.7(83) - С.21-24. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6550 | - |
dc.description | Determined organoleptic, physcal and chemical, microbiological indexes and content of toxic elements, radionuklidis, are set in preserves of special salt, that will be realized in the supermarkets of t. Bila Tserkva. In preserves of special salt with fish of herring, engraulis ponticus, sprattus of black sea and capelins flathead the indexes of quality answered requirements and norms of DSTU 19588:2009. Probed preserves of special salt answers the regulated indexes of safety in obodience to a normative documents. | uk_UA |
dc.description.abstract | Встановлені органолептичні, фізико-хімічні і мікробіологічні показники, а також вміст токсичних елементів, радіонуклідів у пресервах із риби спеціального посолу, що реалізуються в супермаркетах м. Біла Церква. У пресервах із риб салаки, хамси, кільки чорноморської та мойви далекосхідної показники якості відповідали вимогам та нормам ДСТУ 19588:2009. Досліджувані пресерви із риби спеціального посолу відповідають регламентованим показникам безпеки згідно з нормативною документацією. Установлены органолептические, физико-химические, микробиологические показатели, а также содержание токсических элементов, радионуклидов в пресервах из рыбы специального соления, которые реализуются в супермаркетах г. Белая Церковь. В пресервах из рыб салаки, хамсы, кильки черноморской и мойвы дальневосточной показатели качества отвечали требованиям и нормам ДСТУ 19588:2009. Исследованные пресервы из рыбы специального соления отвечают требованиям, регламентированным показателям безопасности в соответствии с нормативной документацией. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарний контроль | uk_UA |
dc.subject | показники безпеки | uk_UA |
dc.subject | пресерви | uk_UA |
dc.subject | риба-сирець | uk_UA |
dc.subject | спеціальний посол | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санитарный контроль | uk_UA |
dc.subject | показатели безопасности | uk_UA |
dc.subject | пресервы | uk_UA |
dc.subject | рыба-сырец | uk_UA |
dc.subject | показатели качества | uk_UA |
dc.subject | veterinary-sanitary control | uk_UA |
dc.subject | preserves of special salt | uk_UA |
dc.subject | fish-raw | uk_UA |
dc.subject | indexes of quality | uk_UA |
dc.subject | indexes of safety | uk_UA |
dc.title | Ветеринарно-санітарний контроль пресервів із риби спеціального посолу | uk_UA |
dc.title.alternative | Ветеринарно-санитарный контроль пресервов из рыбы специального соления | uk_UA |
dc.title.alternative | Veterinary-sanitary control of fish preserves of special salt | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:637.56 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
veterynarno-sanitarnyj.pdf | 422,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.