Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6466
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ніщеменко, Микола Прокопович | - |
dc.contributor.author | Nischemenko, Nicola | - |
dc.contributor.author | Карповський, В.І. | - |
dc.contributor.author | Karpovskyi, V. | - |
dc.contributor.author | Саморай, Микола Миколайович | - |
dc.contributor.author | Samoray, Nicola | - |
dc.contributor.author | Прокопішина, Тетяна Борисівна | - |
dc.contributor.author | Prokopishuna, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Порошинська, Оксана Андріївна | - |
dc.contributor.author | Poroshinska, Oksana | - |
dc.contributor.author | Личківська, І.М. | - |
dc.contributor.author | Lychkivska, I. | - |
dc.contributor.author | Харитоненко, Ю.М. | - |
dc.contributor.author | Kharitonenko, Yu. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-16T11:38:34Z | - |
dc.date.available | 2021-07-16T11:38:34Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Перетравність поживних речовин та її особливості у курей за впливу мікорму / М.П. Ніщеменко, В.І. Карповський, М.М. Саморай та ін. // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип.8(87). - С.117-120. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6466 | - |
dc.description | The possibility of effective using of Mikorm in feeding hens is substantiated. The optimum dose of mikorm that improves digestion of nutrients in hens is determined. | uk_UA |
dc.description.abstract | Подані результати дослідження можливості ефективного використання мікорму як добавки до раціону курокнесучок. Встановлено оптимальну дозу мікорму, яка покращує перетравність поживних речовин у несучок. Поданы результаты исследований возможности эффективного использования микорма как добавки до рациона курей-несушек. Установлено оптимальную дозу микорма, которая улучшает переваримость питательных веществ у несушек. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | курки-несучки | uk_UA |
dc.subject | клітковина | uk_UA |
dc.subject | мікорм | uk_UA |
dc.subject | протеїн | uk_UA |
dc.subject | жир | uk_UA |
dc.subject | органічна речовина | uk_UA |
dc.subject | куры-несушки | uk_UA |
dc.subject | клетчатка | uk_UA |
dc.subject | микорм | uk_UA |
dc.subject | органическое вещество | uk_UA |
dc.subject | laying hens | uk_UA |
dc.subject | cellos | uk_UA |
dc.subject | Mikorm | uk_UA |
dc.subject | protein | uk_UA |
dc.subject | organic substance | uk_UA |
dc.subject | fat | uk_UA |
dc.title | Перетравність поживних речовин та її особливості у курей за впливу мікорму | uk_UA |
dc.title.alternative | Переваримость питательных веществ и ее особенности у кур-несушек при скармливании микорма | uk_UA |
dc.title.alternative | Digestability of nutrient substancts and its particularity in chickens under the influenceof micorm | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.551.084.524.636.551.085.57 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
peretravnist'_pozhyvnyh.pdf | 459,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.