Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6466
Title: Перетравність поживних речовин та її особливості у курей за впливу мікорму
Other Titles: Переваримость питательных веществ и ее особенности у кур-несушек при скармливании микорма
Digestability of nutrient substancts and its particularity in chickens under the influenceof micorm
Authors: Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Карповський, В.І.
Karpovskyi, V.
Саморай, Микола Миколайович
Samoray, Nicola
Прокопішина, Тетяна Борисівна
Prokopishuna, Tetiana
Порошинська, Оксана Андріївна
Poroshinska, Oksana
Личківська, І.М.
Lychkivska, I.
Харитоненко, Ю.М.
Kharitonenko, Yu.
Keywords: курки-несучки;клітковина;мікорм;протеїн;жир;органічна речовина;куры-несушки;клетчатка;микорм;органическое вещество;laying hens;cellos;Mikorm;protein;organic substance;fat
Issue Date: 2011
Publisher: БНАУ
Citation: Перетравність поживних речовин та її особливості у курей за впливу мікорму / М.П. Ніщеменко, В.І. Карповський, М.М. Саморай та ін. // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип.8(87). - С.117-120.
Abstract: Подані результати дослідження можливості ефективного використання мікорму як добавки до раціону курокнесучок. Встановлено оптимальну дозу мікорму, яка покращує перетравність поживних речовин у несучок. Поданы результаты исследований возможности эффективного использования микорма как добавки до рациона курей-несушек. Установлено оптимальную дозу микорма, которая улучшает переваримость питательных веществ у несушек.
Description: The possibility of effective using of Mikorm in feeding hens is substantiated. The optimum dose of mikorm that improves digestion of nutrients in hens is determined.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6466
metadata.dc.identifier.udc: 636.551.084.524.636.551.085.57
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
peretravnist'_pozhyvnyh.pdf459,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.