Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6466
Назва: Перетравність поживних речовин та її особливості у курей за впливу мікорму
Інші назви: Переваримость питательных веществ и ее особенности у кур-несушек при скармливании микорма
Digestability of nutrient substancts and its particularity in chickens under the influenceof micorm
Автори: Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Карповський, В.І.
Karpovskyi, V.
Саморай, Микола Миколайович
Samoray, Nicola
Прокопішина, Тетяна Борисівна
Prokopishuna, Tetiana
Порошинська, Оксана Андріївна
Poroshinska, Oksana
Личківська, І.М.
Lychkivska, I.
Харитоненко, Ю.М.
Kharitonenko, Yu.
Ключові слова: курки-несучки;клітковина;мікорм;протеїн;жир;органічна речовина;куры-несушки;клетчатка;микорм;органическое вещество;laying hens;cellos;Mikorm;protein;organic substance;fat
Дата публікації: 2011
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Перетравність поживних речовин та її особливості у курей за впливу мікорму / М.П. Ніщеменко, В.І. Карповський, М.М. Саморай та ін. // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип.8(87). - С.117-120.
Короткий огляд (реферат): Подані результати дослідження можливості ефективного використання мікорму як добавки до раціону курокнесучок. Встановлено оптимальну дозу мікорму, яка покращує перетравність поживних речовин у несучок. Поданы результаты исследований возможности эффективного использования микорма как добавки до рациона курей-несушек. Установлено оптимальную дозу микорма, которая улучшает переваримость питательных веществ у несушек.
Опис: The possibility of effective using of Mikorm in feeding hens is substantiated. The optimum dose of mikorm that improves digestion of nutrients in hens is determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6466
УДК: 636.551.084.524.636.551.085.57
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
peretravnist'_pozhyvnyh.pdf459,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.