Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6171
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.date.accessioned2021-06-09T05:12:21Z-
dc.date.available2021-06-09T05:12:21Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationДимань Т.М. Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру з додаванням червоного перцю: деклараційний патент на корисну модель UA 7493 A23C9/00 / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур. - заявл.29.12.2004; опубл. 15.06.2005. - Бюл. №6.- 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6171-
dc.descriptionA method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat, comprising the addition of antioxidants, characterized in that the milk fat is added to a bioantioxidant of plant origin - spicy culture of red pepper in finely dispersed form in an amount of 0.1% by weight of milk fat.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб гальмування автоокиснення молочного жиру, що включає додавання антиоксидантів, який відрізняється тим, що до молочного жиру додають біоантиоксидант рослинного походження – пряну культуру червоний перець у тонкодиспергованому вигляді у кількості 0,1 % до маси молочного жиру.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмолочний жирuk_UA
dc.subjectmilk fatuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectantioxidantsuk_UA
dc.subjectчервоний перецьuk_UA
dc.subjectred pepperuk_UA
dc.subjectпрянощіuk_UA
dc.subjectspicesuk_UA
dc.titleСпосіб гальмування автоокиснення молочного жируuk_UA
dc.title.alternativeThe method of inhibiting the auto-oxidation of milk fatuk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc637.285.05.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sposib_halmuvannia.pdf111,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.