Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6135
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорук, Юрій Васильович-
dc.contributor.authorFedoruk, Yuriі-
dc.contributor.authorФедорук, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorFedoruk, Natalia-
dc.contributor.authorЛозінська, Тетяна Павлівна-
dc.contributor.authorLozinska, Tatiana-
dc.date.accessioned2021-05-31T15:48:49Z-
dc.date.available2021-05-31T15:48:49Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФедорук Ю.В. Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсів: патент на корисну модель № U201903726МПК (2020.1) / Ю.В. Федорук, Н.М. Федорук, Т.П. Лозінська .- заявл. 11.04.2019; опубл. 10.01.20.- Бюл. №1 .- 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6135-
dc.descriptionТhe use of green manure in the cultivation of potatoes increases the dry matter content to 23.3% and starch to 16.4%. Which reduces the mass fraction of fat in potato chips to 32.5%.uk_UA
dc.description.abstractЗастосування сидеративних добрив при вирощуванні картоплі підвищують вміст сухої речовини до 23,3 % та крохмалю до 16,4 %. Що призводить до зменшення масової частки жиру в картопляних чіпсах до 32,5 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectpotatouk_UA
dc.subjectумови вирощуванняuk_UA
dc.subjectgrowing conditionsuk_UA
dc.subjectтермічна обробкаuk_UA
dc.subjectheat treatmentuk_UA
dc.subjectчіпсиuk_UA
dc.subjectchipsuk_UA
dc.titleСпосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсівuk_UA
dc.title.alternativeA method of improving the quality of raw potato for the production of chipsuk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc664.8.047uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sposib_pokrashchen.pdf.pdf172,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.