Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6135
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорук, Юрій Васильович | - |
dc.contributor.author | Fedoruk, Yuriі | - |
dc.contributor.author | Федорук, Наталія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Fedoruk, Natalia | - |
dc.contributor.author | Лозінська, Тетяна Павлівна | - |
dc.contributor.author | Lozinska, Tatiana | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-31T15:48:49Z | - |
dc.date.available | 2021-05-31T15:48:49Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Федорук Ю.В. Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсів: патент на корисну модель № U201903726МПК (2020.1) / Ю.В. Федорук, Н.М. Федорук, Т.П. Лозінська .- заявл. 11.04.2019; опубл. 10.01.20.- Бюл. №1 .- 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6135 | - |
dc.description | Тhe use of green manure in the cultivation of potatoes increases the dry matter content to 23.3% and starch to 16.4%. Which reduces the mass fraction of fat in potato chips to 32.5%. | uk_UA |
dc.description.abstract | Застосування сидеративних добрив при вирощуванні картоплі підвищують вміст сухої речовини до 23,3 % та крохмалю до 16,4 %. Що призводить до зменшення масової частки жиру в картопляних чіпсах до 32,5 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | картопля | uk_UA |
dc.subject | potato | uk_UA |
dc.subject | умови вирощування | uk_UA |
dc.subject | growing conditions | uk_UA |
dc.subject | термічна обробка | uk_UA |
dc.subject | heat treatment | uk_UA |
dc.subject | чіпси | uk_UA |
dc.subject | chips | uk_UA |
dc.title | Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсів | uk_UA |
dc.title.alternative | A method of improving the quality of raw potato for the production of chips | uk_UA |
dc.type | Патент | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.8.047 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sposib_pokrashchen.pdf.pdf | 172,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.