Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6100
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Аліна Вікторівна-
dc.contributor.authorPavliuk, Alina-
dc.contributor.authorРубленко, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorRublenko, Iryna-
dc.date.accessioned2021-05-25T07:02:00Z-
dc.date.available2021-05-25T07:02:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПавлюк А.В. Мікробіологічна безпека сировини та продуктів харчування / А.В. Павлюк, І.О. Рубленко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.20-21.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6100-
dc.descriptionThe article presents the results of determining the microbiological safety of raw materials and food. It is established that in the period 2018-2019, 24 samples were found that contained an increased number of bacteria groups of Escherichia coli.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведено результати визначення мікробіологічної безпеки сировини та продуктів харчування. Встановлено , що у період 2018-2019рр.було виявлено 24 зразки, які містили підвищену кількість бактерій групи кишкової палички.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectнормативна документаціяuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectдержавний контрольuk_UA
dc.subjectпоказникuk_UA
dc.subjectrawuk_UA
dc.subjectregulatory documentationuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectresearchuk_UA
dc.subjectstate controluk_UA
dc.subjectindicatoruk_UA
dc.titleМікробіологічна безпека сировини та продуктів харчуванняuk_UA
dc.title.alternativeMicrobiological safety of raw materials and fooduk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc579.67:663/664uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mikrobiologichna_bezpeka.pdf225,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.