Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6100
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Аліна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Pavliuk, Alina | - |
dc.contributor.author | Рубленко, Ірина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Rublenko, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-25T07:02:00Z | - |
dc.date.available | 2021-05-25T07:02:00Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк А.В. Мікробіологічна безпека сировини та продуктів харчування / А.В. Павлюк, І.О. Рубленко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.20-21. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6100 | - |
dc.description | The article presents the results of determining the microbiological safety of raw materials and food. It is established that in the period 2018-2019, 24 samples were found that contained an increased number of bacteria groups of Escherichia coli. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті наведено результати визначення мікробіологічної безпеки сировини та продуктів харчування. Встановлено , що у період 2018-2019рр.було виявлено 24 зразки, які містили підвищену кількість бактерій групи кишкової палички. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | нормативна документація | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | дослідження | uk_UA |
dc.subject | державний контроль | uk_UA |
dc.subject | показник | uk_UA |
dc.subject | raw | uk_UA |
dc.subject | regulatory documentation | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | research | uk_UA |
dc.subject | state control | uk_UA |
dc.subject | indicator | uk_UA |
dc.title | Мікробіологічна безпека сировини та продуктів харчування | uk_UA |
dc.title.alternative | Microbiological safety of raw materials and food | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 579.67:663/664 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mikrobiologichna_bezpeka.pdf | 225,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.