Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6100
Title: | Мікробіологічна безпека сировини та продуктів харчування |
Other Titles: | Microbiological safety of raw materials and food |
Authors: | Павлюк, Аліна Вікторівна Pavliuk, Alina Рубленко, Ірина Олександрівна Rublenko, Iryna |
Keywords: | сировина;нормативна документація;харчові продукти;дослідження;державний контроль;показник;raw;regulatory documentation;food;research;state control;indicator |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Павлюк А.В. Мікробіологічна безпека сировини та продуктів харчування / А.В. Павлюк, І.О. Рубленко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.20-21. |
Abstract: | У статті наведено результати визначення мікробіологічної безпеки сировини та продуктів харчування. Встановлено , що у період 2018-2019рр.було виявлено 24 зразки, які містили підвищену кількість бактерій групи кишкової палички. |
Description: | The article presents the results of determining the microbiological safety of raw materials and food. It is established that in the period 2018-2019, 24 samples were found that contained an increased number of bacteria groups of Escherichia coli. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6100 |
metadata.dc.identifier.udc: | 579.67:663/664 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mikrobiologichna_bezpeka.pdf | 225,37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.