Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6100
Title: Мікробіологічна безпека сировини та продуктів харчування
Other Titles: Microbiological safety of raw materials and food
Authors: Павлюк, Аліна Вікторівна
Pavliuk, Alina
Рубленко, Ірина Олександрівна
Rublenko, Iryna
Keywords: сировина;нормативна документація;харчові продукти;дослідження;державний контроль;показник;raw;regulatory documentation;food;research;state control;indicator
Issue Date: 2020
Publisher: БНАУ
Citation: Павлюк А.В. Мікробіологічна безпека сировини та продуктів харчування / А.В. Павлюк, І.О. Рубленко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.20-21.
Abstract: У статті наведено результати визначення мікробіологічної безпеки сировини та продуктів харчування. Встановлено , що у період 2018-2019рр.було виявлено 24 зразки, які містили підвищену кількість бактерій групи кишкової палички.
Description: The article presents the results of determining the microbiological safety of raw materials and food. It is established that in the period 2018-2019, 24 samples were found that contained an increased number of bacteria groups of Escherichia coli.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6100
metadata.dc.identifier.udc: 579.67:663/664
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mikrobiologichna_bezpeka.pdf225,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.