Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6100
Назва: Мікробіологічна безпека сировини та продуктів харчування
Інші назви: Microbiological safety of raw materials and food
Автори: Павлюк, Аліна Вікторівна
Pavliuk, Alina
Рубленко, Ірина Олександрівна
Rublenko, Iryna
Ключові слова: сировина;нормативна документація;харчові продукти;дослідження;державний контроль;показник;raw;regulatory documentation;food;research;state control;indicator
Дата публікації: 2020
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Павлюк А.В. Мікробіологічна безпека сировини та продуктів харчування / А.В. Павлюк, І.О. Рубленко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.20-21.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати визначення мікробіологічної безпеки сировини та продуктів харчування. Встановлено , що у період 2018-2019рр.було виявлено 24 зразки, які містили підвищену кількість бактерій групи кишкової палички.
Опис: The article presents the results of determining the microbiological safety of raw materials and food. It is established that in the period 2018-2019, 24 samples were found that contained an increased number of bacteria groups of Escherichia coli.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6100
УДК: 579.67:663/664
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mikrobiologichna_bezpeka.pdf225,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.