Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6100
Назва: | Мікробіологічна безпека сировини та продуктів харчування |
Інші назви: | Microbiological safety of raw materials and food |
Автори: | Павлюк, Аліна Вікторівна Pavliuk, Alina Рубленко, Ірина Олександрівна Rublenko, Iryna |
Ключові слова: | сировина;нормативна документація;харчові продукти;дослідження;державний контроль;показник;raw;regulatory documentation;food;research;state control;indicator |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Павлюк А.В. Мікробіологічна безпека сировини та продуктів харчування / А.В. Павлюк, І.О. Рубленко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.20-21. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено результати визначення мікробіологічної безпеки сировини та продуктів харчування. Встановлено , що у період 2018-2019рр.було виявлено 24 зразки, які містили підвищену кількість бактерій групи кишкової палички. |
Опис: | The article presents the results of determining the microbiological safety of raw materials and food. It is established that in the period 2018-2019, 24 samples were found that contained an increased number of bacteria groups of Escherichia coli. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6100 |
УДК: | 579.67:663/664 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mikrobiologichna_bezpeka.pdf | 225,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.