Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6074
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Комашко, Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Komashko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-20T09:32:41Z | - |
dc.date.available | 2021-05-20T09:32:41Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Комашко Т.О. Товарознавче оцінювання яєць перепелиних / Т.О. комашко, Н.В. Букалова // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.15-16. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6074 | - |
dc.description | The evaluation of commodity indicators of quail eggs, their marking was carried out; defined organoleptic parameters, including assessment of appearance and detection of quail defects eggs, physical - index of protein and yolk, weight; integrated indicator of relative competitiveness; microbiological - the number of mesophilic aerobic and facultative anaerobic microorganisms (KMAFANM), the presence of Escherichia coli bacteria (BGKP) and Salmonella; radiological - specific activity of cesium-137, in accordance with the requirements of regulatory documents on the quality and safety of quail eggs - DSTU 4656: 2006 "Quail eggs are food and hatching. Specifications". | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено оцінювання товарознавчих показників яєць перепелиних, їх маркування; визначено органолептичні показники, в тому числі оцінювання зовнішнього вигляду та виявлення дефектів перепелиних яєць, фізичні – індекс білка і жовтка, маса; інтегральний показник відносної конкурентоспроможності; мікробіологічні – кількість мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів (КМАФАнМ), наявність бактерій групи кишкової палички (БГКП) та сальмонел; радіологічні – питома активність цезію-137, згідно з вимогами нормативних документів щодо якості та безпечності яєць перепелиних – ДСТУ 4656:2006 «Яйця перепелині харчові та інкубаційні. Технічні умови». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | яйця перепелині | uk_UA |
dc.subject | фізичні показники | uk_UA |
dc.subject | маркування | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | інтегральний показник відносної конкурентоспроможності | uk_UA |
dc.subject | quail eggs | uk_UA |
dc.subject | physical indicators | uk_UA |
dc.subject | marking | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.subject | integrated indicator of relative competitiveness | uk_UA |
dc.title | Товарознавче оцінювання яєць перепелиних | uk_UA |
dc.title.alternative | Commodity evaluation of quail eggs | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:639.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tovaroznavche_ocinjuvannja.pdf | 194,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.