Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6074
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКомашко, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorKomashko, Tetiana-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2021-05-20T09:32:41Z-
dc.date.available2021-05-20T09:32:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКомашко Т.О. Товарознавче оцінювання яєць перепелиних / Т.О. комашко, Н.В. Букалова // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.15-16.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6074-
dc.descriptionThe evaluation of commodity indicators of quail eggs, their marking was carried out; defined organoleptic parameters, including assessment of appearance and detection of quail defects eggs, physical - index of protein and yolk, weight; integrated indicator of relative competitiveness; microbiological - the number of mesophilic aerobic and facultative anaerobic microorganisms (KMAFANM), the presence of Escherichia coli bacteria (BGKP) and Salmonella; radiological - specific activity of cesium-137, in accordance with the requirements of regulatory documents on the quality and safety of quail eggs - DSTU 4656: 2006 "Quail eggs are food and hatching. Specifications".uk_UA
dc.description.abstractПроведено оцінювання товарознавчих показників яєць перепелиних, їх маркування; визначено органолептичні показники, в тому числі оцінювання зовнішнього вигляду та виявлення дефектів перепелиних яєць, фізичні – індекс білка і жовтка, маса; інтегральний показник відносної конкурентоспроможності; мікробіологічні – кількість мезофільних аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів (КМАФАнМ), наявність бактерій групи кишкової палички (БГКП) та сальмонел; радіологічні – питома активність цезію-137, згідно з вимогами нормативних документів щодо якості та безпечності яєць перепелиних – ДСТУ 4656:2006 «Яйця перепелині харчові та інкубаційні. Технічні умови».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectяйця перепелиніuk_UA
dc.subjectфізичні показникиuk_UA
dc.subjectмаркуванняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectінтегральний показник відносної конкурентоспроможностіuk_UA
dc.subjectquail eggsuk_UA
dc.subjectphysical indicatorsuk_UA
dc.subjectmarkinguk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectintegrated indicator of relative competitivenessuk_UA
dc.titleТоварознавче оцінювання яєць перепелинихuk_UA
dc.title.alternativeCommodity evaluation of quail eggsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:639.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tovaroznavche_ocinjuvannja.pdf194,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.