Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5902
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВикиданець, Оксана Олексіївна-
dc.contributor.authorVykydanets, Oksana-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.date.accessioned2021-03-17T06:24:24Z-
dc.date.available2021-03-17T06:24:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВикиданець О.О. Безпека та якість сиру кисломолочного різних виробників Київської області / О.О. Викиданець, В.П. Лясота // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів: " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.6-8.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5902-
dc.descriptionScientifically substantiated and experimentally proved the expediency of constant veterinary assessment of cheeses of sour milk of various milk processing enterprises of Kyiv region, including determination of its falsification, in accordance with current National standards and regulations acts of Ukraine. New reliable, express, convenient methods for determination of falsification of cheeses are offered fermented milk starch by microscopic method and sodium bicarbonate using bromothymol blue mass concentration of 0.04%. Methodical instructions are recommended for use "Sanitary and hygienic assessment of sour milk cheese (express methods for determining the adulteration of dairy product) ”.uk_UA
dc.description.abstractНауково обґрунтовано та експериментально доведено доцільність постійного проведення ветеринарносанітарної оцінки сирів кисломолочних різних молокопереробних підприємств Київщини, в тому числі з визначенням його фальсифікації, згідно з діючими Національними стандартами та нормативно-правовими актами України. Запропоновані нові достовірні, експресні, зручні способи для визначення фальсифікації сирів кисломолочних крохмалем мікроскопічним методом та гідрокарбонатом натрію із застосуванням бромтимолового синього масової концентрації 0,04 %. Рекомендуються до використання методичні вказівки «Санітарно-гігієнічна оцінка сиру кисломолочного (експрес методи визначення фальсифікації молочного продукту)».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectсири кисломолочніuk_UA
dc.subjectхарчовий продуктuk_UA
dc.subjectвиробникuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectНаціональний стандартuk_UA
dc.subjectнормативно-правовий актuk_UA
dc.subjectsour milk cheesesuk_UA
dc.subjectfoodstuffuk_UA
dc.subjectproduceruk_UA
dc.subjectsecurityuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectproductuk_UA
dc.subjectNational standarduk_UA
dc.subjectlegal actuk_UA
dc.titleБезпека та якість сиру кисломолочного різних виробників Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeSafety and quality of sour milk cheese from different producers in Kyiv regionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.56uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpeka_ta_jakist'_syru.pdf262,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.