Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5858
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бесараб, Андрій Валерійович | - |
dc.contributor.author | Besarab, Andrii | - |
dc.contributor.author | Джміль, Володимир Іванович | - |
dc.contributor.author | Dzhmil, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-11T12:25:08Z | - |
dc.date.available | 2021-03-11T12:25:08Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Бесараб А.В. Оцінка безпечності та якості тушок бройлерів, отриманих за умов забійного цеху тов «Вінницька птахофабрика групи мхп» / А.В. Бесараб, В.І. Джміль // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.5-6. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5858 | - |
dc.description | The abstracts provide an analysis of studies on the safety and quality of broiler carcasses obtained during the slaughter of broilers in the slaughterhouse of Vinnytsia Poultry Farm of MHP Group. | uk_UA |
dc.description.abstract | В тезах наведено аналіз проведених досліджень безпечності та якості тушок курчат бройлерів отриманих при забої бройлерів в умовах забійного цеху ТОВ “Вінницька птахофабрика групи МХП’’. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | курчата бройлери | uk_UA |
dc.subject | мікробіологічне дослідження | uk_UA |
dc.subject | тушки | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | токсичні речовини | uk_UA |
dc.subject | broiler chickens | uk_UA |
dc.subject | microbiological research | uk_UA |
dc.subject | carcasses | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | toxic substances | uk_UA |
dc.title | Оцінка безпечності та якості тушок бройлерів, отриманих за умов забійного цеху тов «Вінницька птахофабрика групи мхп» | uk_UA |
dc.title.alternative | Assessment of safety and quality of broiler carcasses obtained under the conditions of the slaughterhouse of the company "Vinnytsia Poultry Farm of the MHP Group" | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.52/.58:614.31:637.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ocinka_bezpechnosti.pdf | 224,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.