Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5854
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозінський, Микола Владиславович-
dc.contributor.authorLozinskyi, Nikolay-
dc.contributor.authorУстинова, Галина Леонідівна-
dc.contributor.authorUstynova, Halyna-
dc.contributor.authorОбражій, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorObragyi, Sergyi-
dc.date.accessioned2021-03-11T10:47:07Z-
dc.date.available2021-03-11T10:47:07Z-
dc.date.issued2020-11-26-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5854-
dc.descriptionЛозінський М.В. Фенотиповий прояв кількості зерен у головному колосі в F1 і популяцій F2 за схрещування сортів пшениці м’якої озимої різних груп стиглості / М.В. Лозінський, Г.Л. Устинова,С.В. Ображій // Стан і перспективи розробки та впровадження ресурсощадних, енергозберігаючих технологій вирощування с.-г. культур: матеріали V міжнародної науково-практичної конференції. 26 листопада 2020 р. – Дніпро. С. 129-132.uk_UA
dc.description.abstractПшениця м’яка озима є однією з найважливіших зернових культур в світовому землеробстві і за цінністю зерна займає вагому частку в забезпеченні населення продуктами харчування. Підвищення урожайності і стабілізація рівня виробництва зерна пшениці, особливо в несприятливі за метеорологічними умовами роки, є головним завданням рослинницької галузі. Сортові ресурси – важливий екологічний фактор вирішення поставленого завдання. Збільшення озерненості колосу і в цілому пшеничної рослини є одним з головних резервів підвищення продуктивності сучасних сортів.Пшеница мягкая озимая является одной из важнейших зерновых культур в мировом земледелии и по ценности зерна занимает весомую долю в обеспечении населения продуктами питания. Повышение урожайности и стабилизация уровня производства зерна пшеницы, особенно в неблагоприятные по метеорологическим условиям годы, является главной задачей растениеводческой отрасли. Сортовые ресурсы - важный экологический фактор решения поставленной задачи. Увеличение озернености колоса и в целом пшеничной растения являются одним из главных резервов повышения производительности современных сортов.Soft winter wheat is one of the most important cereals in world agriculture and in terms of grain value plays a significant role in providing the population with food. Increasing yields and stabilizing the level of wheat grain production, especially in unfavorable weather conditions, is the main task of the crop industry. Varietal resources are an important environmental factor in solving this problem. Increasing the grain size of the ear and wheat plants in general is one of the main reserves for increasing the productivity of modern varieties.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk_UA
dc.subjectфенотиповий проявuk_UA
dc.subjectкількість зеренuk_UA
dc.subjectголовний колосuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectпшениця м’яка озимаuk_UA
dc.subjectгрупи стиглостіuk_UA
dc.subjectфенотипическое проявлениеuk_UA
dc.subjectколичество зеренuk_UA
dc.subjectглавный колосuk_UA
dc.subjectсортаuk_UA
dc.subjectпшеница мягкая озимаяuk_UA
dc.subjectгруппы спелостиuk_UA
dc.subjectphenotypic manifestationuk_UA
dc.subjectnumber of grainsuk_UA
dc.subjectmain earuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectsoft winter wheatuk_UA
dc.subjectmaturity groupsuk_UA
dc.titleФенотиповий прояв кількості зерен у головному колосі в F1 і популяцій F2 за схрещування сортів пшениці м’якої озимої різних груп стиглостіuk_UA
dc.title.alternativeФенотиповий проявление количества зерен в главном колосе в F1 и популяций F2 за скрещивания сортов пшеницы мягкой озимой различных групп спелостиuk_UA
dc.title.alternativePhenotypic manifestation of the number of grains in the main ear in F1 and populations of F2 by crossing soft winter wheat varieties of different maturity groupsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fenotypovyi proiav.pdf412,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.